Daha önce yetki vermiþti satýþ ve ortaklýk için haber yaklaþtý sanýrým.
ytd.
Daha önce yetki vermiþti satýþ ve ortaklýk için haber yaklaþtý sanýrým.
ytd.
VAKKO günlük takas
![]()
Tera bu kadar malý neden aldý dersýnýz? Þirketin Satýsý olmadan pýyasadaki hisselerý mý topluyorlar nedýr? Hayýrlýsý olsun ama bu iþte bir iþ var .Yatýrým tavsýyesý degýldýr
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
hali cirpar gibi habire assagiya yukarý hareket ettiriyorlar anlamaz tabiki ky sýký tutunun 3.19 dan alýndý arada bakýyorum ben de
Yeteri kadar dökemediler.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ykb aldýðý bir milyon lotu yedirmeye çalýþýyor
bakalým tera 1m ne yapacak
Vakko son iki yýldýr yaptýðý maðaza yatýrýmlarýnýn semeresini bu yýl görebilir ve þirket beklenenden de iyi mali sonuçlar açýklayabilir. Nitekim, eðer bu agresif alým ve aþaðý yukarý hareketler, stratejik iþbirliði çerçevesinde bulunan bir ortak adayý ile ilgili deðilse bu meseleden kaynaklanýyor olabilir. Son olarak, þirket en geç 14 Þubat 2018 günü akþamýna kadar 2017 yýlýna iliþkin Geçici Vergiye Esas Gelir Tablosunu vergi dairesine verecek ve de KAP yoluyla kamuoyuna duyuracaktýr. Öte yandan, vergiye esas gelir tablosu bize 12 Mart 2018 tarihinde açýklanacak konsolide mali tablolar hakkýnda bir ip ucu verecektir.
Hasýlý kelam, kendi adýma en azýndan 2017 yýlý finansallarý açýklanýncaya kadar bu hisseyi elde tutmalýyým diye söyleyip duruyorum.
Bu bir yatýrým tavsiyesi deðil sadece bir kiþisel kanaat ve tahmin açýklamasýdýr. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanýlmanýn adeta esas, isabet ettirmenin ise neredeyse istisnai bir durum olduðu asla unutulmamalý, herkes yatýrým kararýný sadece kendi akýl ve muhakeme yeteneðine dayalý olarak vermelidir.
Son düzenleme : Burutay; 02-02-2018 saat: 12:39.
Keratalar, akýllarý sýra 3.30 ile 3.35 arasýna yüksek alým miktarlarý (110.334 lot alým 92.848 Lot satým) girip baský oluþturarak mal toplamaya çalýþýyorlar. Haydi bakalým nasýl olsa zaman daralýyor.
Bu bir yatýrým tavsiyesi deðil sadece bir kiþisel kanaat ve tahmin açýklamasýdýr. Bu tip tahmin veya öngörülerde yanýlmanýn adeta esas, isabet ettirmenin ise neredeyse istisnai bir durum olduðu asla unutulmamalý, herkes yatýrým kararýný sadece kendi akýl ve muhakeme yeteneðine dayalý olarak vermelidir.
Yer Ýmleri