% 5 düþürecek bi pasta deðilmiþ..tekrar tþkler
Merrill Linch i bu tahtada daha once hatirlamiyorum
Ciddi bir alimi yok ama hosuna giderse tahta, hareketlendirir
Isyat ile garanti gostere gostere alim yapiyor.
Son yillarin en yuksek karini acikladi
Daha ne olsun, bakalim altindan ne cikacak
Sent from my iPhone using Tapatalk
kendi görüþlerim olup, yatýrým tavsiyesi deðildir
Hisseyi calkalayan gedik yatirim.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MÝllete panik yaptýrmaya çalýþýyorlar gibi geliyor bana..bu 2 çalkalamada da mal çýkýlmadý hatta ilkinde ciddi mal aldýlar.bekliyip görecez
MAAlesef yine zayýf
KAP: VAKKO [ ] VAKKO TEKSTÝL VE HAZIR GÝYÝM SANAYÝ ÝÞLETMELERÝ A.Þ. Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/594891 Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5aff73ceb7609b
Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Özet Bilgi 2016 YILI OLAÐAN GENEL KURUL .ÇAÐRI Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Hayýr Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2016 Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2016 Karar Tarihi 14.03.2017 Genel Kurul Tarihi 13.04.2017 Genel Kurul Saati 15:00 GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 12.04.2017 Ülke Türkiye Þehir ÝSTANBUL Ýlçe ÜSKÜDAR Adres ALTUNÝZADE MH. KUÞBAKIÞI CD. NO:35 Gündem Maddeleri 1 - Açýlýþ ve toplantý baþkanlýðýnýn oluþturulmasý. 2 - 2016 yýlýna ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasý ve müzakeresi, 3 - 2016 yýlýna ait Denetçi Raporlarýnýn okunmasý 4 - 2016 yýlý içinde yapýlan Baðýþ ve Yardýmlar hakkýnda Genel Kurul'a bilgi verilmesi 5 - 2016 yýlýna ait Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve tasdiki 6 - 2016 yýlý kârýnýn/zararýnýn kullaným þeklinin belirlenmesi 7 - 2016 yýlý faaliyetlerinden dolayý Yönetim Kurulu Üyelerinin ibra edilmeleri 8 - Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi 9 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretleri ile huzur hakký, ikramiye ve prim gibi haklarýn belirlenmesi 10 - Þirketin 2017 yýlýnda yapacaðý baðýþlarýn üst sýnýrýnýn belirlenmesi 11 - Þirketimizin denetimden sorumlu komitesinin de tavsiyesi doðrultusunda, 2017 yýlý Mali Tablo ve Raporlarýnýn 6102 sayýlý Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu uyarýnca denetimi için Yönetim Kurulu tarafýndan önerilen Denetçi'nin seçimi 12 - Yönetim Kurulu Baþkan ve Üyelerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazýlý muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Yoktur
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 DAVET ÝLANI.pdf - Diðer Genel Kurul Çaðrý Dokümaný
Tarih göstermiþtir ki bilge herþeyi bilmez,sadece ahmaklar herþeyi bilir...
Yer Ýmleri