Baþta mantýklý bir açýklama yapmýþsýn, ama çýkýþ noktan hatalý bence. Kredili iþleme kapatýlacaðý bilgisini kimsenin aldýðýný sanmýyorum. Hisse ani bir þekilde düþmeseydi bunlarýn hiç biri olmayacaktý.
Bana göre, hisse ani bir þekilde düþtüðü için ilk olarak tahtayý kapattýlar sonra ekstradan kredi cezasý geldi.
Teknik deðerlendirmene tamamen katýlýyorum. Eðer Vakko'nun satýþ iþlemi iptal olmamýþsa tabi..
ZTE Blade V6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence de bile isteye son anda serbest emirle satýþ yapýldý böylece sürekli gözünü yukarý dikmiþ hissede yeterli mal toplayamayanlar günün sonuna damgasýný vurdu. Düþükten alabilecekleri ortamý oluþturmak istediler. Zaten hissenin 4 seans durdurma nedeniyle 5.sini ensesinde hissettiðini yani diken üstünde bir hisse olduðunu biliyorlardý ve bunu kullanmak, durumdan kar çýkarmak istefiler. Yarýn ben önce aþaðý sonra da yukarý sert hareketlerin olacaðýný düþünüyorum.
Yani orda kalacak degil sonra yukarý sert yapar
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satis haberi gelene kadar aþaðý yukarý sert hareketler sonra ýnsallah 9 hedefi var
SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes satýþ haberinin olumlu geleceðini düsünüyor...Olumsuz düþünen yok...Tam bir algý yönetimi...
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aþaðý yukarý sert hareket ederse gideceði yer brüt takas olur..ondan sonra geçmiþ olsun. ..
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri