Originally Posted by
Gerelli***
Böyle zamanlarda akýl veren çoðalýr acaba niye? 1- Balýk hafýzalýyýz 2- çok hýrslýyýz düþerken maliyet düþürmeye çalýþýr çoðu ky çünkü o anda beyin devre dýþý kalýr saðlýklý düþünemez ya da tam tersi yukarý giderken satmadýklarýmýzý aþaðý düþerken kol bacak kesip satarýz!! 3-Bütün bu durumlarý spek çok iyi bildiðinden algýya oynar ve basabildiði kadar basar çünkü belli bir noktadan sonra ky þuurunu iyice kaybedip satar ve ..., hissesinden kurtuldum der!! Sinirlerine hakim olamayýp satan yatýrýmcý sayýsý zirve yapýnca spek denilen zat-ý muterm birden tahtayý yukarý sürer!!!! 4- Býrakýn spek kendi çalsýn kendi oynasýn.. Sonuçta onunda bir hisse maliyeti ve taþýma maliyeti var!! Yukardan satýcý aþaðýdan alýcý bulamayanca çaresiz tahtayý yukarý sürecektir!! 6-Sonuçta beklentimi bitti? Hayýr beklenti devam ediyor, peki þirket çok kötü bir bilançomu açýkladý? Tam tersi bana göre iyi bir bilanço açýkladý!! Kaldýki daha bu açýklanan geçici beyanname!! Haftaya konsolide gelecek büyük ihtimal!! benim dþünceme göre açýklanan gb'nun çok üzerinde bir kar rakamý gelecek!! Ve son olarak satýþ/ birleþme beklentisi olan hisselerde sert iniþ çýkýþlar olur(örnek;banvit/yataþ) son dönemlerde aklýma gelen!! Sonuçta arkadaþlar sinirleri çelik gibi olanlar bu filmin sonunu görecek!!!
Saygýlarla..,,
Yatýrým tavsiyesi deðildir!!
Yer Ýmleri