Her çýkýþta basýyorlar hissenin kafasýna. Buna raðmen hisse çýkýþ gücünü koruyor teknik ortaya. Ýyi tarafýndan bakmak gerekirse 4.20-4.30 aralýðýnda tutuyorlar en azýndan hisseyi. Zarardan geçtim bu fiyatta kalmasýna þükür etme noktasýndayým) birde bu fiyat aralýðýnda tutunmasýna yorum getireyim bir umut ýþýðý olsun bize. Yoksa içimiz kararacak.. hissenin beklentisi devam etmeseydi gözümüze açmaya bile vakit kalmadan çoktan basmýþlardý aþaðýya. Ben hala umutluyum yani.. siz yine de kendi kararýnýzý kendiniz verin ama. Ben böyle estikçe yazar çizerim, can sýkýntýsý
ZTE Blade V6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulu manitomus zat-ý muhterem çok muhterem kenanx!! nerelerde acaba!! Hanki topikte gaz veriyodur kimbilir aragazcý kenanxxxx!!!!
Ýnþallah satýlýr veya ortak bulur. sonuçta ayný gemideyiz. Diyorum ki bu seneryonun týpkýsý 2017 yýlýnda da gösterimdeydi, bu tarz haberlerle (ben bu haberlerin kötü niyetli olarak yapýldýðýný düþünüyorum) kaðýtta al-sat yaparak malý götürdüler hala götürmeye devam ediyorlar.tüm samimiyetimle söylüyorum bu 7 yýl içinde bende al-sat yapsaydým pörtföyümü en az 3 e katlamýþtým. Ýþte bu yüzden buraya gelip yok 7, yok 10 ,yok yataþ yok banvit vs. gibi açýklamalar yapýp burayý müzayide salonuna çevirenlerin söylemleri tamamen mesnetsiz ve hayaldir ve bu tür insanlarada güvenipte aldanmamak lazým.
Son düzenleme : ism9001; 13-03-2018 saat: 08:41. Sebep: .
olumsuz tavrým uçuk rakamlarý yazan kiþilere, ayrýca ben temkinli olunmasýný yazýyorum kimseyi yönlendirmiyorum.algý yapýpta insanlara hayal kurdurmuyorum. düþecek sat demiyorum. fiyat aralýklarýna bak dediðim manipülasyonmu gerçekten olmuþ mu gör. bu satýþla alakalý haberlerinde geçmiþtede gazetelerde yazdýðý bir gerçek sen bu durumda çokta iyimsersen ona bir þey diyemem.
forumlarda ki olay kolay aslýnda örnek kenanx diye biri çýkýyor bir süre hisseyi övüyorda övüyor sonra atlayanlar oluyor.
sonra biraz düþünce ekipten biri bu kiþiye sövüyor burdan kaçmanýn yoluda buya hemen bir daha yazmam deyip tüyüyor.tiyatro bi çok yerde böyle aslýnda
Yer Ýmleri