Belki baslangýctýr
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bende geçen sene Dgate de idim 7lere gelince ayný silkelemeleri yaptý, 1 2 3 4 defalarca sonra výnnn. Ayrýca sunu unutmamak lazým, eðer satýþ vs. olmazsa hisse zaten su an pahalý, ama gazetelerde söylendiði gibi 250 300milyon euro satýþý söz konusu olursa ucuz. Hikayesi var. Hikaye deðiþmediði surece devam. Kendi degerlendirmemdir kesinlikle YTD
ASUS_Z00UD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.85 seviyesinde sakinleþti gibi. Þoku yeni atlatýyor. Öðleden sonra 15:30 itibariyle yönünü ve niyetini belli edecektir. Ben hala olumlu düþünüyorum. Bence Kaldýðý yerden yola devam edecek.
AAciga satis vs varsa kapanists yukari yapabilir , bugun arti bile kapatabilir bu kagit cok sakat hareket ediyor ..
bunlar tam ayakci, sasa 10 TL den 16 TL oldu %60 vakko 4 TL den 5.30 %30 .sasa nin donusune bunuda dondurduler ..Credit suisse alim yapsa iyi olacak... YTD
Yýldýrým: Yatýrým ortamýnýn iyileþtirilmesiyle ilgili bütün detaylarý yarýn Külliye'de yapacaðýmýz toplantý ile milletimizle paylaþacaðýz. Perþembe günü de özel sektör yatýrým teþvik ödüllerini vermiþ olacaðýz
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri