Alarm öttu yine hayirdir
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Alarm öttu yine hayirdir
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
23.08.2017 tarihli özel durum açýklamamýzda; tarafýmýza Þirket hissedarlarýndan verilen bilgiye istinaden, stratejik alternatiflerin tespiti ve deðerlendirilmesi amacýyla, Credit Suisse INTERNATIONAL ile Þirketimizin doðrudan ve dolaylý ortaklarý arasýnda 23.08.2017 tarihinde bir danýþmanlýk sözleþmesi imzalandýðý duyurulmuþtur. Bugün itibariyle söz konusu süreçte kamuya açýklama yapýlmasýný gerektiren herhangi bir yeni geliþme bulunmamaktadýr. Süreçle ilgili bir geliþme olmasý halinde ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir.
may the force be with you
temettüleri alýr sonra haberleri beklerim. acelem yok nasýlsa.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
vakko karel indi ile 2018 de iyi kar yaptým. gerçi size ne dimi. burda düþünceleri tam ifade edemiyoruz. temettü kazancýný deðil sürecin bitmesini bekliyorum.
tahminim temettüden sonra geliþmelerin olacaðý yönünde. apar topar iyi bilanço açýklamalar temettü vermeler bana kasadaki parayý almak istediklerini düþündürüyor. kasada para varken ortak neden alsýnlar , parayý çeksinler sonra ortaklýk süreci hýzlanýr yada açýklanýr. jaklin hanýma inanýyorum satýþý yapmadan býrakmaz bence.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Yer Ýmleri