Sis bulutu da daðýlýr elbet
Sis bulutu da daðýlýr elbet
Gerçekten bu hissede payýnýz varmý? Yaklaþýk iki aydýr tepki vermeden bir hisse daha söyleyebilirmisiniz!! Burada sürekli 5'lerden beri olumlu hava estiriyorsunuz bunun nedenini samimiyetle soruyorum sizde samimiyetle söyleyebilirmisiniz? Kol bacak kesilecek yerleri çoktan geçtik satýþ fýrsatý vermeden buralara düþürdü bu düz.nbazlar!! Son soru bu sis bulutu daðýldýðýnda hisse nerede hangi noktada olur?? Be 20 yýllýk borsacýyým galip dahil birçok spek gördüm böyle fýrsatçýsýný böyle düzenbazýný böyle "ar"sýzýný görmedim!! En kýy..tlilerine sövm.kten ben yoruldum o basmaya doyamadý!! Allah ýslah etsin!! Ha þu var ben unuttum elimdekileri!! Nominalin altýna da düþürse bekliyecem!! Minimum 1 yýlý gözden çýkardým!! Olmadý çoluk çocuk yer nasipse!! Sizin yorumunuz?? Nerde durulur?? Puslu hava nerde ne zaman daðýlýr?? En týrývýrý hisseler bile düþtüðü yerden%25-35 pirim yaptý sizce bu i. So.larýnýn derdi ne????
2.65 i aþaðý kýrdýðý gün 2 yýllýk yükseliþ trendinide aþaðý kýrmýþ oldu vakko. Artýk teknik olarak da çok kötü bir görünümde...
Ne yazýk ki o yalancý gazetecinin yalancý haberi burada çok paylaþýldý, üzerine çok hayaller kuruldu. Çok þeyler yazýlýp, çizildi ancak neredeyse hepsi mantýktan uzaktý. Biriside çýkýp "yahu böle bir þeyin haberi yapýlýr mý hiç?" diye sorgulamadý. Herkes sanki ortada bedava bir kazanç varmýþ gibi atladý. Þu vakkodan hiçbir þey öðrenilmediyse, gazetede böle bir haber çýktýðý zaman tez zamanda satýp çýkmak gerektiði dersi çýkartýlmýþ olsun bari bu tuzaða yakalanan forumdaþlar tarafýndan...
O kadýn hakkýnda da suç duyurusu yapýldý mý merak ediyorum? Hiç bir zaman gerçekleþmemiþ bir haberi, satýþ rakkamlarý ile yazan ve bir çok kiþiyi kandýrýp bu tuzaða düþüren kiþi,bu kumpasýn baþ sorumlularýndan biri olarak mesleki veya hukuki bir ceza çekti mi cidden merak ediyorum...Cevabýný bildiðim halde![]()
Ikýnýyor sýkýnýyor birkaç kuruþ ancak düþebiliyor. Dibi buldu galiba
lanet olsun dün 2,30 dan hepsini verdim þu hale bak
Borsada Zarardayken zevk alamayan para kazanamaz
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malum mihraklar gazlamaya baþlar yarýndan itibaren. Hani 5 lerden beri hisse düþerken millete moral vererek kol kesmesini engelleyen spek çocuklarý kast edilen...
ONEPLUS A5000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri