Eksiye girerse þaþýrmam. Gerçi bi önemi de kalmadý.Ytd.
Eksiye girerse þaþýrmam. Gerçi bi önemi de kalmadý.Ytd.
Ýlk baþta belirtmek isterim ki hisse çýkar mý çýkabilir (uzayada gidebilir yerin dibinede gidebilir). Ancak ben uzun zamandýr bu hissedeyim ve her seferinde adamlar bunu yapýyor. eðer ben her seferinde eþeklik yapmayýp al-sat yapýp hisseyle yola devam etseydim baya baya pörtföyü katlamýþtým. ancak gel gör ki durduðum yerde saymaya devam ediyorum. Benim sitemim foruma belli maksatý olan kiþilerin gelip uçacak kaçacak tarzý yorumlar yapýp sonra ortadan toz olmalarý, aksi yorum yaptýðým zamanda tepki çekmem, demem o ki arkadaþlar dikkatli olun gaza gelmeyin.
Kapanýþa 1 dk kala 3.27 den satýnca bir de baktým hemen 4 kademe fýrlamýþ.resmen spek tarafýndan izleniyorum
2.7 den verdik 17:59 da 3.3 dan kapadý kafayý yememek elde deðil.En uyuz olduðumda böyle bir hareketi yapacaðýný adým gibi biliyor olmam
Hocam Tahtada Adamlar ayar çekiyorlar günlükçü Trade çi düdüklüyorlar Son günlerde çoðu hissede olan bu .. A - kurumu 1m+ alým yaparken B ve varsa C , D Kurumu Alýnan Lot kadar yada daha fazla satýþa yükleniyorlar zaten tepesini doruðunu biliyorlar ********ler -.- YFAS +1,5 m alýmda idi Yapýkredi anýnda en tepeden baþladý basmaya 400+ Ardýndan Marbas , Þeker geldi Takaslarda bi görücez 2 gün sonra YFAS 'daki hisse puf olmuþ -.- Yüksek ihitimal þuanda virmanlamýþtýr bile hatta bu iþi utanmadan gün içi alýp sattýran ÝNVESTAZ ile GEDÝK de var bunlar utanmadan anlýk virmanlýyor sattýkça :D Neyse sonuç itibari ile 3.20 üzerinde þuan için iyi durumda hayýrlýsý..
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Ayný grup ayný hareketler bakalým bu sefer 5.40 üzeri ne kadar götüreceksiniz.Biz buradayýz ve satmýyoruz.katar ortaklýk unutturuldu heran tekrar gündeme gelmesi muhtemel...Dolar bazlý bayaðý ucuzladýn...
ytd.
Yer Ýmleri