Tekrar geldim aranýza, herkese bol kazançlar, az sabýr edin... YTD
Tekrar geldim aranýza, herkese bol kazançlar, az sabýr edin... YTD
may the force be with you
Kaybedenler kulubüne hoþ geldiniz![]()
Yine blanço hazýrlýðýmý,biraz daha seyredelim bakalým.Ya alýr,ya da bakakalýrýz.ytd
Bugün 3.40--3.70 arasý göreceðini düþünüyorum.1 haftadýr hacim artýyor.
Karþýmýzda tam bir paranoyak spek var bana göre. Öyle ki takaslarda aracý kurum daðýlýmlarý bile bire bir ayarlýyor sanki. Þuan garanti yatýrým ve ak yatýrým da 1.348.000 lot görünüyor, citi ve yapý kredide de 1.260.000 civarýnda. (veriler 2 gün öncesine ait) gün içinde kademeleri bile belirli sayýlarda tutmaya çalýþan bir psikopat var baþýmýzda. Yabancý olarak görünen citi'yi bile kendi çekip çeviriyor görünüyor. Bu demek ki hisse sahipli, bazý günler çok takipçili üstadlara! Tweet artýrarak çorba parasý kazanýyorlar sadece. Bilançoya güvenmek istiyorum ama bu adamlar onda da her türlü oynamayý yapabilir duruyor. Neyse cumaya az kaldý, baktýk ki bilançoyu da hiç ettiler, onlar yoluna ben yoluma. Bunlarý spek görsün diye yazdým.
Yazdýklarým þahsi görüþlerim arkadaþlar sakýn itibar etmeyiniz, yatýrým tavsiyesi içermez.
Spekin kralý gelsin benden zarar etmeden kurtulamaz
Son düzenleme : regulator; 05-11-2018 saat: 15:28.
Burayý kesinlikle izliyor, adamlarý bizzat aramýzda...
Endekse Bu kadar direndigine gore Yine mal topluyorlar yukari gidip yeni kurbanlar ve tekrar bas aþaðý ya
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : realist123; 06-11-2018 saat: 17:48.
Yer Ýmleri