Hababam sýnýfý yeþilçam’a damgasýný vurmuþ bir mizah serisidir!! Yazýk sana bunu bile okuyamadýðýn için!! Patron diye bahsettiðim spek’tir!! Ha þirket ve patron da sütten çýkmýþ kaþýk deðildir!! Piyasaya satýþ haberini yollayýp bunu aylarca sürüncemede býrakýp sonrasýnda SaTýÞ deðil amacýmýz OrTaKLýK diyen velhasýl kelam 1’bir” yýlýn sonunda mevcut satýþ/ortaklýk sözleþmemiz sona erdi haberini yollayp aylarca kapa konuyla ilgili hiç bir haber yollamayan vs..V.S.. Haberle birlikte 5.40’larý gören satýþ deðil hedefimiz ortaklýk açýklamasýnýn sonrasýnda ekonomik geliþmeleri de kullanýp 2.27 seviyesini test eden amiyane tabirle ky’ya hisseyi “kÝtLeYeN” patron-yönetim-spek adý ne olursa olsun sizce NE KADAR DÜRÜSTTÜR???? Ayrýca siz niye bu kadar GOCUNDUNUZ????
gocunma dediginiz þeye ben haksýzlýk diyorum yanlýþ diyorum
Yanlýþa yanlýþ demeyeceksek hic yaþamayalým daha iyi
Ayrýca alanen pzevnk dediniz filmi kullandýnýz
Son cevapta
Yok patron deðil spek dediniz
O zaman patron yazmayýn spek yazsaydýnýz
Ben patron olsam size dava açar biliþime suç duyurusunda bulunurdum
Kimse kimseye pzvenk yada onu ima eden yada film alýntýsý yapamaz
Size dense bu film ornek gösterilip ne hissedersiniz
Yapýlanlar firma politikasý dedikleriniz yanlýþ
Ama bunu boyle suç olan küfürle ifade yanlýþ
Buna büyük gocunma demek size yakýþýr
Ben neler gördüm kozal doas karsan hatek halkbank vs vs...
Su sayfadan kat kat fazlasýný gördüm ama bi kiþide pzevenk demedi !!!
Þuan için görünen 1 aylýk takaslara bakýldýðýnda taþýmasý için ky ye 1 milyon 200 bin lot yüklenmiþ anlayacaðýnýz kýsa vadede birþey yok gibi duruyor.
ytd.
Egeen, Trakya cam, vesbe 4 fk'larda gezerken, seni 7 fk'da tutabilen nedir çok merak ediyorum.
Yer Ýmleri