Hayýrdýr yazmak için birilerinden icazet mi alýyoruz artýk, hele ki patrona sövüp þimdi patronu savunan birisinden?
Biz bildiðimizi yazýyoruz, kimseyi yönlendirme amacýmýz yok burada. Bilanço vasat dedim bana göre ama bilanço sonrasý yerinde kaldý çok aþaðý salmadý kaðýt. Belki de beklemeye deðecek baþka bir hikaye var. Herkesin kendi kararý saygý duyarým.
Ancak patrona sövüp, sonra benzer sektör fk sý vererek bu hisseyi ucuz göstererek patron güzellemesi yapanlara saygým yok maalesef. Ha bu arada malum þahýs 5 Ekim tarihli girdisini tekrar okusun ve sözünün eri ise bir daha buraya yazmasýn lütfen, nokta.
SPeK SÜzMe O.sPu ÇoCuðusun!!
1 haftadýr kimse yazmamýþ.
Burada geçen yýl yükselirken büyük yatýrýmcý satarken küçük yatýrýmcýya büyüük umutlar pompalayarak sattýrmamak için uðraþan biri vardý. Onu hatýrlayan ve o tepelerden satmayanlarýn içinden acaba neler geçiyor neler...
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoya katkým olsun diye yýlbaþý alýþveriþimi Vakko'dan yaptým. Birazda üstüne kaðýt aldým alýyorum bugün. Þimdi sayýn tahta sahibi bana tahtadan çýk mesajý atman için telefonmu vereyim, yoksa sosyal medyadan mý yazarsýn ?![]()
Son düzenleme : Yamuk Prenses; 24-12-2018 saat: 11:53.
Yer Ýmleri