þimdi baktým, vakko ekseriyetle benim kriterlerime göre hep pahalý olduðunu düþündüðüm için önemsememiþ, satýþ yada ortaklýk da bir geliþme vardýr onun için cýty alýyor diye düþünmüþtüm, vuk karý oldukça güzelmiþ. geçmiþine göre.
þimdi baktým, vakko ekseriyetle benim kriterlerime göre hep pahalý olduðunu düþündüðüm için önemsememiþ, satýþ yada ortaklýk da bir geliþme vardýr onun için cýty alýyor diye düþünmüþtüm, vuk karý oldukça güzelmiþ. geçmiþine göre.
Vakko'da tezgah bitmez. Þirket satýlacak þöyle olacak zart olacak diye 5-6 liradan iteklediler millete þimdi de yabancý alým senaryosu mu çýktý? Niye alsýn yabancý vakkoyu? Iþýk mý varmýþ? Önce millete itekledikleri fiyata getirsinler alalým cukkamýzý sonra vakkoda ýþýk var diyelim. Ytd
Bu baþlýðý þu anda 11 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 10 ziyaretçi)
kitapci34
ÇALI ARKASI HEP BÖYLEMÝ OLURDU, BEN PEK KÝMSEYÝ GÖREMEZDÝM
Vakkoda satýþ tezgahý var karý da o kadar iyi deðil almayýn arkadaþlar ky dökülsünde kendine gelsin tahta bedava çenenizide yormayýn
ytd![]()
2 yýldýr tahtadayým.Hiç bu kadar yorum ve paylaþým yoktu.Hayýrdýr iþallah.Kokusu yakýnda çýkar. yaklaþýk 1 aydýr gedik-yk-a1 çetesi dadanalý zaten gariplikler diz boyu ..Hayýrlýsý bakalým
oyunun sonuna kadar burdayým....![]()
Yer Ýmleri