Bdl ile anele topiðinde 1yýl kavga ettik, bir ara fazla canýmý sýktýðý için engellediðim tek kiþidir, sonunda beni anladý. Bir ky'dir farklý bir þeyler çýkarýlmasýn. öðretmendir kendisi hocam deyiþim ondandýr, sonunda o haklý çýktý.![]()
Bdl ile anele topiðinde 1yýl kavga ettik, bir ara fazla canýmý sýktýðý için engellediðim tek kiþidir, sonunda beni anladý. Bir ky'dir farklý bir þeyler çýkarýlmasýn. öðretmendir kendisi hocam deyiþim ondandýr, sonunda o haklý çýktý.![]()
Son düzenleme : kitapci34; 17-08-2019 saat: 23:12.
yuzde 10 gidiyor diyorsunuz ama endex yuzde 10 duserken butun lokomotif hisselerde buyuk kar satiþlari yasanirken isctr ust uste 11 gun duserken yuzde 10 gidiyor boyle de bir durum var
Ben vakko nun onumuzdeki gunlerde 9 aylik bilancosunu yeni bir zirve ile karsilayacagini dusunuyorum
Ben Türk Ekonomi Bankasýna giden 575.000 lotu çok önemsiyorum ve bu miktarýn artacaðýný düþünüyorum.
Zira takip ettiðim bir çok hissede bu kurumun ciddi alýþlarýný ve sabýrla direndiðini gördüm.
Yatýrým finansmanýn ayný gün aldýðý 675.000 lotun eþ zamanlý yatýrým fonlarýna gitmesini ise anlamlandýramadým.
Yabancý ile ayný anda, ayný kurumdan mal alýnmasý ise soru iþareti oluþturdu.
Yabancýnýn aldýðýný görenler , duyanlar ...
firmanýn bilançosundaki iyiye gidiþin iþareti cirosu, brüt kar marjý, marka deðeri, olabilecek bir ortaklýk beklentisinin var oluþu, thy'ye yapýlan iþ, yabancýnýn alýþý, vur kaçýn durmasý göz ardý edilebilecek þeyler deÐil sayýn HAK.
TEB tesbitinize de katýlýyorum haklýsýnýz, cýty ve deuche den daha saðlam duruyor, uzun tutuyor aldýðý hisseleri devamýnýda getiriyor ilk aldýðýyla kalmýyor
Bütün bunlar olmasa idi çoktan 2.70 lerde almýþtý soluðu.![]()
Son düzenleme : kitapci34; 17-08-2019 saat: 23:50.
Yýllardýr yatýrýmcýsýna kök söktüren þirketler olgunlaþtýðýnda ya da nihai hedefe ulaþtýklarýnda level atlýyorlar.
Yýllardýr satýþ , ortaklýk peþinde koþan vakko mali tablolarýyla istenen fiyatlarý etmediðinde artýk kar eden, temettü daðýtan bir þirket oluverdi. Bunda bu tür yerlerden alýþveriþ yapan kitlenin, açýlan avmlerin, turistlerin artmasý da önem arz ediyor.
Avrupa, ABD fon ve bankalarýna güvenmeyen körfez fonlarý ve nispeten uzakdoðulu fonlar önemli satýn almalar gerçekleþtiriyor.
Desedan da ilerde böyle bir atýlým bekliyorum. Desa ve vakkonun ortak özelliði halka açýklýðý az, marka, maðazalaþma, üretim...
Ayný þekilde halka arzý yapamayan Beymen Katarlýlarýn oldu ve sektördeki tek rakibi VAKKO.
Vakko FAVÖK öncesi %45 e varan karlýlýðý güzel lakin finansman yapýsý nedeniyle sermayeye ihtiyacý var.
Bu finansmaný koyduðunuzda iþtah kabartacaðýna hiç þüphe yok. Beymen’le rekabet için artýk daha aceleci davranmalýlar.
Kaldý ki çikolata ,ev dekerasyon , çanta ev tekstili derken konsept geliþime müsait.
Dünyada resesyon, global kriz derken emim olun vakkonun sahipleri de istemeye istemeye de olsa bu kez daha aceleci olacaklardýr.
Al/sat , yatýrým tavsiyesi deðildir.
Vakkonunda katarlýlara gitme ihtimali oldukça yüksek bence, bir anda büyük patlamalar da yaþayabiliriz.
Boyner maðazalarýný alan, beymeni alan vakkoya neden ortak olmasýn ya da almasýn?
Beymen Katarlý MAYHOLA grubuna geçti.
Bugün Beymene baktým kendi dünya markalarýný da vitrine koymuþlar. Ýþin bir de bu boyutu var.
Trilyon dolarlarýn dolaþtýðý , tek seferde milyar dolarlýk satýn almalarýn yapýldýðý finansal piyasalarda bunlar küçük satýn almalar.
Dolaþýmdaki daðýnýk malýn 2.5 milyonu bu hafta konsolide olup eksi piyasaya raðmen çözülmediyse ve çözülmezse söylediðiniz geliþmelerle 9 aylýk bilanço zamaný ilginç geliþmeler olabilir,
Haydi Jaklin Haným eli çabuk tut lütfen
Tebrikler dogru tespit bence city yabanciya once mali aldi bu Katarlilar sonra takasta belli bir yuzdeyi gecince aciklama yapmalari gerektiginden durumu belli etmemek icin mali artik teb yatirima virmanliyor ve bi yatirim fonunda tutuyor bu iþte bi iþ var arkadas kesinliklen
Yer Ýmleri