1.5 yoðurtlu da buraya gitti
ytd
1.5 yoðurtlu da buraya gitti
ytd
Geçen sene citi ve yatýrýmda 3 milyonla oyun çevirmiþlerdi bu sene olay farklý citi 3.5 milyon finasman 700 teb 500 alýp attý zulaya
deutche 250 Bizimde 200 geçen senenin 2 katý mal toplantý d*****n kuyruðu kopacak sanki yoksa elli kere aþaðý basarlardý millette öyle bekliyor zaten yemezler
ytd
Ceo muz Jakli hanýmdan þöyle güzel bir konuþma bekliyoruz pozisyonlar tamamlanýnca
ytd
Bu sefer hala farklý olduðunu düþünüyorum sn. yüzdeoncu, hisseyi bende takip ediyordum, bir kaç kere kol kestim ufak kayýplarla, þuan ki pozisyonum elimde bir ara olan malýn %25 eksiði
ben alýp taþýmaya karar verdiðimde cýty 1.1 mn.....dan 2.300 civarýna çýkmýþtý, teb'de, yatýrým fonlarýnda, deuche de mal yoktu
mevcut durum
cýty,3.514
yat fon, 1034
teb, 575
deuche bugünle beraber 270, ilk 5' e girmesini bekliyorum.
16.08 takasý hissenin gaplý kaçtýðý gün alýnan mallar, araya bayram girdiði için o günden uzak görünüyor, birileri o kaçýþ boþluðu kapanacak diyor hala, ben kapanmayacaðný düþünüyorum. 3. çeyrek bilanço arefesindeyiz artýk.
iþ'deki mal zaten blok olarak duruyor, dolaþýmda bir þey kalmadý fazla
durum eskisinden farklý, bistin kan aðladýðý günlerde topladýlar o malýn çoðunu deuche daha yeni görüldü tahtada, hisse hem deðer kaybetmedi hem vur kaç hiç olmadý son zamanlarda, zaten biliyorsunuz tavana yakýn çekip kýrmýzý kapattýðý günleri, takastaki malýn 2 mislinden fazla iþlem yapýyorlardý operasyon günlerinde
her neyse olan oldu benim takip ettiðim hisselere karþý olan parite kazancým 1 hafta da artýk yok denecek kadar az, baðfaþa göreyse müthiþ kayýp
bayrama yetiþmedi kýna
bilançomuz güzel gelecek bundan kuþkum yok, inþallah bir ÞOK yaþamayýz
hayýrlýsý olsun diyelim.
hissenin deðiþtiðini düþünmeseniz siz çoktan satmýþtýnýz, o günlerde olan kiþiler ben tatildeyken kaptýrmýþ mallarýný belli artýk ortalýkta gözükmüyorlar, YÝÐÝT LAKABIYLA anýlýr![]()
Son düzenleme : kitapci34; 11-09-2019 saat: 03:04.
Hadi artýk 4.0x-4.1x lar geçilsin bugün...Kopartýn þunu...
Bollinger banTlar arasýndaki marj þöye %15'e kadar düþmeli en az 1 haftasý var. ondan sonra adam gibi fiyatlasýn çýktýðý yerden düþmemece.
Yer Ýmleri