Sayýn oflu, beni yanlýþ anlamazsanýz bir kaç cümle yazayým. Buralar Bilgi paylaþým yeri ama çoðumuz paylaþarak artýrmýyor bitiriyoruz. Forumlar olmasa bence daha adil bir ticaret olur. Þimdi farazi ben bu hissede 5-6 bin lot iþlem yapýyorum. Uzun deðil haftalýk. Ama az bilgimle sizi okurken burdan alýp 5 liraya yakýn 27 Eylül yada az sonrasýnda satacaðýmý okuyorum yada öyle anlýyorum. Þimdi Pazartesi gün boyu toplam 135 bin lot mal alacaðým. Sizce ne olur. Oooo 135 binlik bir abi gelmiþ gel gel sende hoþ geldin önce 5 lirada sen sat, yok yok olurmu öyle önden buyurun lütfen siz son geldiniz süz satýn biz bekleriz mi diyecek. Yada bu 135 yüzünden yapmasýný gerekeni erteleyecek ve onu kusturana kadar düþürecek mi. O yüzden arkadaþlar burda çoðu yazdýklarýmýz aslýnda kendimize zarar veriyor. Vakko bir iþ bank deðil. Bunu iþ bank tahtasýnda anlýk yapsanda izlenmez. Naçizane bence kendinize zarar vermeyin. Velevki o 135 bin 10-15 bin zarar ederse adam inat ederse o 135 bin lotu bir kaç sene taþýyacaðým derse her þey sona erer. Bunu bu sitede Cengiz abi krokodil yapardý. Adam gübrede 15 kademe Erbosda 30 kademe çizerdi sonra o inerken 30 kademe düþerdi. Bu adamlar bizden her zaman önceler. Ky nýn bir adet silahý ve mermisi var, oda sabýrdýr. Alým pasife yazýlýr az az tahtayý kademeyi bozmayacak kadar alýnýr, Twitter da okuyoruz oyakyatýrým, hedef, global, eskiden kervan. Bunlar birer öðreti olmalý. Burada asýl amaç ky nýn parasýný almak, ikinci bir amaç Yok. O yüzden iyi niyet temenni ve daha renksiz yazýlar yazmamýz gerekir. Nokta atýþý düþünceler önce yazana zarar veriyor. Selam ve saygýlarýmla.
Arkadaþlar benim anladýðým oflu61 spek gruptan.malý pazarlýyor su anda.herkese ayýn 27 dedi.ortaklýk v.s.bir yem attý.hicbirimiz artýk malý satamayýz.bir defa yemledi.kendileri bu hafta bir operasyon yapýp malý vercekler ky eline.bizde satýp çýkamýyacagýz beklenti var diye.onlar atý alýp üsküdarda çay içecekler.gecen 2 yýl öncede kenanx diye birine burda malý pazarlatmýþlardý.eski yazýlara giderseniz bulursunuz..genelde anlamsýz zýt seyler yazarlar.beyinler iyice karýþýr.zaten spek malý zirveye taþýmýþ artýk boþaltmasý lazým..
Ben tahtayý izliyorum guncel konularý yazýlarý sürekli okuyorum tahtada ne yapýlmak istendiðini kendimce tahmin ediyorum ayýn 27 derken piyasalar ve satýn almalar için bir milat olacaðýný yurt dýþý görüþmelerden ABD ile olan ticaret iliþkilerinden varsayým çýkarýyorum sakýn yanlýþ anlaþýlmasýn bu benim düþüncem kesin olacak diye bir fikir beyan etmedim.kesinlikle kimseyi etkileme diye bir amacým Yok ydt bu son yazým herkesten özür kendi fikirlerim bana kalsýn.
Arkadaþlar herkesin aklý fikri var zaten azda olsa borsa bilgisi olmayanýn borsada iþi olmaz.Bu kaðýt yaklaþýk 3 aydýr toplamda 5 milyon kadar toplandý ve operasyon yemeden devam ediyor.Bu kadar malý kolay kolay elden çýkaramazlar eski tepelerini görecek ve günlük 10-20 milyon iþlemler yapacakki mal çýkýlsýn ama eski görüntüsü yok mal çýkanda yok benim fikrim buradakilerinde malýna gözü diktiler ve burayý takip ediyorlar.
ytd
Yer Ýmleri