Vakko klasiði kapanis,tam bir opc,bütün gün yukarda dolan son 1 dk aþaðý bas
Vakko klasiði kapanis,tam bir opc,bütün gün yukarda dolan son 1 dk aþaðý bas
Sinirler çelik gibi olmalý ve sabýrlý olunmalý !!!
Nihayet 4.00 üstünde kapanýþ yapýldý bu hafta...
Sinir mi býraktýlar bizde ki çelik gibi olsun?
1 aydýr hisseler zirveden zirveye koþuyor, esas yanlýþý orada yaptýk
ilk 4'den dönüþte satýp gidebilmek lazýmdý satýp gidince de olmuyor iþte, hisseler yerlerinden kalktýktan sonra nerelere gidiyor hepimiz biliyor görüyoruz
bunun speði kadar mendeburunu görmedim haftalardýr soluksuz yükselen alarkýn, gübrenin hiç mi direnci yok.
lanet olsun
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/his...-analiz/VAKKO/
Bollingerin daralmasýný sabýrla bekledik, arada bir gidip mal kaybederek dönmeyide baþardým bu arada
artýk MACD'ýn yukarý kesmesi lazým
temelse temel, teknikse teknik
e daha ne bekliyorsun?
cýty ufak ufak veriyor
deuche de 615k. ya çýktý bu arada
Hep diyordum þimdilik gidemez vakit var, ARTIK TAM ZAMANI
Böyle göstere göstere de götürürler mi? bilemem bilinmez, adeta baðýrýyor gidecem diye.
Boyner 12 milyar piyasa deðerine dayandý ALOOOOOOOO DUYUYOR GÖRÜYORMUSUN.
[QUOTE=kitapci34;3789169]http://uzmanpara.milliyet.com.tr/his...-analiz/VAKKO/
Bollingerin daralmasýný sabýrla bekledik, arada bir gidip mal kaybederek dönmeyide baþardým bu arada
artýk MACD'ýn yukarý kesmesi lazým
temelse temel, teknikse teknik
e daha ne bekliyorsun?
cýty ufak ufak veriyor
deuche de 615k. ya çýktý bu arada
Hep diyordum þimdilik gidemez vakit var, ARTIK TAM ZAMANI
Böyle göstere göstere de götürürler mi? bilemem bilinmez, adeta baðýrýyor gidecem diye.[/QUOT]
Þu garip Oflu yu kimse önemsemez kafasýna kafasýna vuracaðým derken beni ti ye alýrlar yazýlarýmý silerler .tokmak çok deðerli bir edavattýr, vurdukça þekle sokar düzeltir ki nesneyi ustanýn elinde hünere kavuþturur anlamlaþtýrýr okunur hale getirir.
E þimdilik sen haklisun hemþerumama bende hakliyum boynerun piyasa deðerune bakayimisun? 2O VAKKO EDEYÝ.
OLMAZ OYLE ÞEY.![]()
Sapla samaný bir ayýralým sonra bakacaðýz pirincin tadýna.midyata Prince giderken eldeki bulgurdan olmayalým da
Yer Ýmleri