Cok cetin spege carptik.spekcigim bincek tren kalmadi.hepsi hareket etti.senin trenden inmeyiz.marta kadar bekleriz.hatta nisan 15.martin sonu bahar)
Cok cetin spege carptik.spekcigim bincek tren kalmadi.hepsi hareket etti.senin trenden inmeyiz.marta kadar bekleriz.hatta nisan 15.martin sonu bahar)
Vay vay 4.05 kadarda basip eksi yapmislar.acelemiz yok diyorlar.
Spekin inadýný kýrýcan sanki sn yüzdeoncu
Spekcigim yuzde 0.79 primli gozukuyorsun.cok dikkkat cektin.gidecek diye millet atlamasin.hemen kirmiziya don bakalim)
Tdgyo yu verdim Allah bereket versin... carfur aldým carfuru akþama satýp sana geleceðim vakko ..Bekle beni kýpraþma...kýpraþýrsanda burdaki arkadaþlar kazanýr hiç önemli deðil ...
Hiiiiçç! kýpraþmaya niyeti yok sontrader endiþe etme...
Aynen kýpraþýrsa gireceðim zaten ..Carfuruda verdik bereket versin ...illaki bununda vakti gelecek çok bekletmez inþ ...Bekletirse kendileri bilir diðer kaðýtlardan çýkanlar geliyor illaki ..Bu piyasada bu kadar kaðýdý sýkmasý ilginç...Þu anda yine baþka bir kaðýda girdim buna bir türlü elim gitmedi ama illaki her kaðýdýn sýrasý gelir..bol kazançlar
Piyasa eksiye dönerse vakko ne yapacak merak ediyorum ..Gaz veriyomuþ gibi olmayalým zaten herkes kendi hesabýný yapar bize göre iþlem yapacak hali yok ..Yatýrým tavsþyesi deðildir ...
Yer Ýmleri