Muhterem sizin dönem kapanalý baya oldu. Hakikat sonrasý çaða uyum saðlamaya bak derim. 7,50+1 makul fiyat, ne o? bitpazarýndan mal mý alýyorsun. VAKKOya yaraþýr eli aðýrdýr. Enseyi karartma derim 8,9573 ile 14,09 arasý satarsýn. Lakin Üç vakte kadar mý beþ vakte kadar mý satarsýn bak onu bilemem.Ýstihare rüyasýna yat derim. Sünnettir.
Suyu ýsýtmýþlar bakalým olur mu olmaz mý... Çok çok çay içeriz [emoji2957]
VOG-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavsiye vermek haddime deðildir, yazdýklarým sadece beni baðlar..
'Baþkasýnýn çýkardýðý yerden inemezsin, düþersin!'
Bugün 6.35 alýþ girdim býrak mahalleye, semtine bile uðramadý hýnzýr. Yarýn 6.36 tekrar alýþ gireceðim. Teknikçi üstadlar boþunamý kürek sallýyorum dersiniz.![]()
Eyvallah hocam sað olasýn. 6.35 ve 5.90 destek konusunda ben de sizin gibi düþünüyorum. Ancak sizden ayrýþtýðým nokta; ben 7.50 zirve fiyatýndan sonra 07.12.2020 ile 21.12.2020 de kýsa vade de oluþan üçgen formasyonun(ABCDE) alt trend çizgisine göre alým tercihinde bulunuyorum. Bu dün 6.35 idi bugün 6.36 yarýn 6.37 olacaktýr. Risk deðil mi? Evet risk. Bu durumda benim stop loss 6.30 gibi olacaktýr. Ayrýca zaten dün 6.43 kapanýþ fiyatýyla 07.08.2020 ile 2.11.2020 den geçen alt trend çizgisini kýrmýþ görünüyor. (Tabii ki, fiyat datasýna logaritmik mi, linear mi nasýl baktýðýna göre deðiþir.)
Demek ki, bütün forumlarda mutad olduðu gibi fiyat datasýnýn grafiðini trend çizgisi çekip (çoðunlukla hatalý) yorumuyla altýna doldurmadan yapýlan teknik analiz falan deðil(miþ). Forumda geçen yazýda bunun ironisini de yapmýþtým. Neyse 3. Kiþilere polemik, cevap hakký, yaratmadan bitireyim.
Yer Ýmleri