Ulan dün mgros tavan kapatýyor bugün eksi geziyor(verdim gitti) Vakko 3 kuruþ para kazandýrmak için dokuz takla attýrýyor. çok yordu çok. Þakülü kaymýþ hisse senetlerinin. neyse ki tav en istikrarlýsý. biraz ara verip kafa boþaltmak en iyisi gibi.
Ulan dün mgros tavan kapatýyor bugün eksi geziyor(verdim gitti) Vakko 3 kuruþ para kazandýrmak için dokuz takla attýrýyor. çok yordu çok. Þakülü kaymýþ hisse senetlerinin. neyse ki tav en istikrarlýsý. biraz ara verip kafa boþaltmak en iyisi gibi.
Seans sonu 6.40 kapatmaz isen, hatýrým kalýr
Mart ayýnda büyük bir maðaza açýlacak, bilanço da iyi gelecek gibi. Mart ayýna kadar hareketli olabilir burasý.
Uyanýk Ali laa bu vakko ne yapmak, nereye varmak istemektedir? 7,50 + 2 ne zaman görecek?![]()
Muhterem, Kadayýfýn altý hele bi kýzarsýn. Az biraz sabýýýr, Vakko þu an (al sat) sütlabi kuþum göbeði formasyonu yapýyor. Ayrýcana da spek KY den mal topluyor(muþ).
ilk balondan son balona, borsanýn tarihinde baþarýdan baþarýya koþanlar (wie ich) deðil, yýkýlmýþ, iflah olmaz ütülenler(wie du
) yazýlýdýr.
Muhterem, vakko da indirimli satýþlar baþlamýþ. biraz önce netten camel deri ceket artý tiþört için 7285 törkiþ lira ödedim. bu kýyaðýma unutma. tutsan durmaz artýk vakko![]()
Yer Ýmleri