Kagit 3.60 dustu.sosyal medyada okuduklarima gore 2.5 ile 3 arasindan toplayan grup elindeki mali cikiyormus.
LG-H818 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne güzel de düþüyor. BY vakkocularý adeta kýrbaçlýyor. Vur BY vur. 2.90 TL'den alýp 4.50 TL'den satmayan bu Vakkocular müstehak. YTD.
Vakko'dan satýþ açýklamasý
1938 yýlýnda "Þen Þapka"markasýnýn sahibi Vitali Hakko tarafýndan kurulan moda devi Vakko, bugün stratejik iþbirliklerini deðerlendirmek için Credit Suisse International ile anlaþma imzaladýðýný duyurdu.
Vakkodan satýþ açýklamasý
23 Aðustos 2017 - 16:54:08Hürriyet Haber
VAKKO Tekstil stratejik alternatiflerin tespiti ve deðerlendirilmesi amacýyla, Credit Suisse International ile þirketin doðrudan ve dolaylý ortaklarý arasýnda bugün bir danýþmanlýk sözleþmesi imzalandýðýný duyurdu. Konuyla ilgili açýklama yapan Vakko Holding Yönetim Kurulu Baþkaný Cem Hakko, "Her ülkenin övünç duyduðu markalarý vardýr, Vakko Türkiye'nin övünç duyduðu markasýdýr. Yeni yatýrýmlarla güçlenerek büyüyoruz. Vakko markasýnýn büyüme potansiyelini ve dünyaya açýlma modellerini deðerlendirmek istiyoruz. Son dönemde gösterdiðimiz dikkat çekici performans üzerine yoðunlaþan ilgi sonucu çeþitli stratejik alternatiflerin deðerlendirilmesi için Credit Suisse International ile bir danýþmanlýk sözleþmesi imzalandýk. Vakko'nun son dönemdeki büyümesi markayý daha ileriye taþýmak için bizi cesaretlendirdi" dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/amp/vakko...amasi-40559311
Sayýn Cem Hakko keþke þu stratejik alternatifler kelimesini biraz daha açýklýða kavuþtursaydý. Biz yurt dýþýnda yeni maðazalar açacaðýz ya da kendimize yabancý ortak arýyoruz gibi. Ama haberin baþlýðýna ve algýlanýþ biçimine bakarmýsýnýz:
Vakko'dan satýþ açýklamasý
Yatýrým tavsiyesi deðil haber ve kiþisel görüþ paylaþýmýdýr.
Son düzenleme : Burutay; 23-08-2017 saat: 17:21.
Arkadaslar borsagundem.com da vakko hisseleri neden dusuyor diye yazi var.okumanizi tavsiye ederim.sirket anladigim kadariyla dar bogazda.kisa vadeli borclari sermayesinden fazla imis.herhalde donemiyeceklerini anlayip satis yada ortak bulup pacayi kurtarmak istiyolar.isin diger kotu kismida speklerin operasyonu bitirmis olmalari.yukari potansiyel ihtimali zayifladi.Allah yardimcimiz olsun.borsa isi cok sakat.gecendede ayni boyle durum parkmede yakalandim.sabah arti.aniden taban..Allahtan maliyetim cok asagilardaydi karla ciktim buna girdim bundada ayni olay.inanilmaz..
Hiç de bir iyilik meleðine benzemiyorsun aziz dostum tam adýnla (yuzdeoncu) mütenasip bir þekilde þu hisse bir % 10 düþse de alýp para kazansak diyorsun o kadar. Nitekim eðer durum tam da senin dediðin gibi olsa ve bu haber de tamamen senin dediðin gibi algýlansaydý son 10 günde yaklaþýk % 35'lere varan prim yapmýþ olan bu hisse kesinlikle taban yapar dý? Öyle deðil mi?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Son düzenleme : Burutay; 23-08-2017 saat: 18:42.
Hocam ben hisseyi 3.36 bir kac gun once aldim.bende cikmasi taraftariyim haliyle.fakat 13 milyon lotla yuzde 10 yakin dusmus bir tahtanin tekrar kafasini yukari kaldirmasi cok zor.takaslara bakalim tekrar yorum yapalim.
bakalým
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yer Ýmleri