Ek 7963
Bu günkü aracý kurum daðýlýmý.
Ek 7963
Bu günkü aracý kurum daðýlýmý.
Sessizce izleyin yerinizi belli etmeyin belli ki þu aþamada bu kadar mala razýlar[emoji41][emoji41]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Aynen sayýn Ferrero hanýmefendinin dediði gibi ; (neden bilmem ama, hem seçmiþ olduðu kullanýcý fotoðrafýndan hem de son derece nazik ve yumuþak üslubundan sayýn Ferrero'nun þiddetle bir hanýmefendi olduðu kanýsýna kapýlýyor ve kendisine en içten saygýlarýmý sunuyorum.) ben de bu þirket ve hisse hakkýnda çok iddialý bir þekilde konuþmanýn biraz hatalý bir tutum olacaðýný düþünüyorum. Nitekim, kanaatim odur ki; mevcut hakim ortaklar; muðlak bir ifade ile olsa da; bu þirketin büyümesi ve de dünyaya açýlmasý için; kendilerinin her hal ve takdirde þirket yönetiminde bulunacaklarý bir opsiyon dahilinde ellerindeki hisseleri kýsmen ya da tamamen satma ve/veya düþük faizli uzun vadeli dýþ finansman bulma ve /veya bir yabancý kurumla ortak giriþimde bulunma dahil her türlü stratejik alternatifi deðerlendirme niyetinde olduklarýný açýklamýþ ve bu ucu açýk geliþme piyasa aktörleri tarafýndan bu güne kadar bir þekilde fiyatlanmýþtýr.
Þimdi artýk yeni ve olumlu bir geliþme veya haber olmasý lazýmdýr ki, hisse veya piyasa bu kez kuvveden fiile yani soyuttan somuta indirgenen bu yeni olumlu geliþmeyi fiyatlamaya baþlasýn.
Uzun lafýn kýsasý, þimdi artýk bu hissede pozisyon almýþ olanlar için en doðru tutum, sabýrla beklemek ve de KAP haberine konu mevzuda iyi bir geliþme olmasýný dilemek olmalý gibi durmaktadýr.
NOT: Sinirlerime hakim olmalý ve provokatif bir dil kullanarak muhataplarýný alenen kýþkýrtmayý ve spesifik olarak da bu hisse fiyatýný düþürmeyi amaçlamýþ gibi görünen sayýn yüzdeoncuya daha ölçülü tepkiler göstermeliydim. Baþta muhatabým olmak üzere forum ahalisinden özür diliyorum. Bana hiç ama hiç yakýþmamýþtýr.
Yatýrým tavsiyesi deðil kiþisel kanaat ve tahmin açýklamasýdýr. Bu tarz yorum ve tahminlerde esas olanýn yanýlma istisnai olanýn ise haklý çýkma olduðu düþünülmeli ve bu kiþisel görüþler asla bu veya bir baþka hisse senedi için verilmiþ bir al - sat veya tut tavsiyesi olarak algýlanmamalýdýr.
Son düzenleme : Burutay; 29-08-2017 saat: 11:14.
Tahtada çok profesyonel biri var tekniði çok güzel takip ediyor.Mal deðiþimleride çok profesyonelce tebrikler.
Ytd
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugunde sat al denesemmi ;)
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
Bayrama 4 üzeri girelim😂😂
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydi çiz tavana kadar bayramdan sonra millet mal almaya çalýþsýn.
ytd
banvit gibi olur mu bu yaaaa oda startejik mejik falan filan dedi 3 liradan aldý yürüdü bir daha arkasýndan baktýk.
Yer Ýmleri