kkk1976 ben zarar ettim siz de zarar ederseniz inan mutlu olmam. inþallah senin dediklerin olur.. ama 2.850 de iken ayný senin gibi çýlgýnlarca kaðýdý öven kaðýt yükselecek diyen arkadaþlar vardý. sonucu gördük. neyse 10 ay sonra tekrar bakýcam. hayýrlý bol kazançlar
Ýyi niyetli biri olmadýðýn aþikar burdan zararla çýkmýþsýn ve anladýðým kadarýyla bu hissede bir kuruþ yatýrýmýn yok ve milletin kafasýný bulandýrmak için boþ boþ yazýyorsun þimdi soruyorum ben kazansam sana ne faydasý var zarar etsem ne faydana burda beyhude konuþup milletin vebaline neden giriyorsun parasý olmayanýn buda zaten iþi yok olanda kar etmesinide zararýna katlanmasýnýda göze alarak burda zaten boþuna küfür ettirtme kendine 300e yakýn yorumun var maþallah hep yanar döner cümleler dansöz gibi kývýrýyorsun hep
MB & Ö
Kaðýt pahalý deðil defter deðeri 1 tahminime göre tahta yapýcýnýn maliyetini bile kurtarmýyor döviz bazýnda durum daha kötü daha iner mi derseniz indirebilir ancak acýtýr zaten tahtada fazla mal yok býrakýn milyonlarca lotun sahibi düþünsün siz rahatýnýza bakýn, ha yüksekten alan tatbiki risk alýr siyasi ekonomik konjonktür tatbiki risklidir ancak þu geldiðimiz fiyata satýn demek de biraz art niyetli davranmak olur her ne ise borsaya giren zaten bunlarý bilir herkesin aklý kendine yeter kimse yýrtýnmasýn saygýlý olsun yeter
Cok kisa bir bilgi paylasmak isterim ki kagidin 5.5 denen sevyelere gelmesi Galip Özturk denen metro hold. Sahibi adamin vurgun yapip kacmasidir. Ki yakin zamanda bera hold. Icbct kilergyo gibi firmalardaki hareketler de kendisine aittir. Ama bir dur diyebilen kimse de yoktur. Ytd.
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri