Mükemmel bir yorum
SM-N910F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mükemmel bir yorum
SM-N910F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkatli olmak lazým...
VAKIF FÝNANSAL KÝRALAMA A.Þ. (VAKFN) hisse senedinin teminatý aþaðýdaki gibi deðiþmiþtir.
Ayný zamanda; 3 ay süre ile Brüt Takas Uygulamasýna geçmiþ olup, Ýnternet iþlemlerine kapatýlmýþtýr.
YTD
Evet arkadaþlar cuma günü kaðýt 2,95 iken telefonla isbankasýný arayýp satmaya çalýþmýþtým ama bana þubeye gelip yazýlý talimat vermeden satamayacaðýmý söylemiþlerdi.Az önce aradým yine aynýsýný söylediler.Satmam için þubeye gidip yazýlý talimat vermem gerekiyormuþ.
Þu fiyata bakarmýsýnýz, bu saatten sonra satsam ne olur satmasam ne olur, zararým 3000 tl'yi geçti.Peki kimin yüzünden tabi ki isbankasýnýn yüzünden.Bunlarý mahkemeye vermem lazým arkadaþlar..
2.28 de 85bin var
LG-D855 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ah be abicim borsaya girmiþsin bir hata vakfn almýþsýn tepelerden 2 hata , brütün kurallarýný bilmiyorsun 3 hata, araþtýrma
yapmýyorsunuz hata 4, geçen gün yazmýþtým son 3-4 ayda brüte giren kaðýtlarýn forumlarýna girip bir okuyun diye onuda
yapmamýþsýnýz. allah yardýmcýnýz olsun. 2 ay önce bende dirit te yakalandým bende iþ bankasý kullanýyorum bankamatikten
çok rahat alým satým yaptým sende yapabilirsin. birçok arkadaþ bununla ilgili yazý yazmýþtý oralarda,
biraz çaba harcasaymýþsýnýz, neyse üzüldüm durumunuza
saygýlar
Son düzenleme : soulslayer; 20-03-2017 saat: 11:40.
Yer Ýmleri