-
2.850 den sattım paramın %50 sini kaptırdım. sizin aklınıza uyup bekleseydim %85 ni kaybetmiş olacaktım. ben beklerim çıkar paramı kurtarırım diyorsunuzda inşallah çıkar kurtarırsınız. ama diyelimki 6 yıl çıkmadı veya 10 yıl çıkmadı. 10 yıl sonra bekleyip paranızı kurtardığınızda zaten yine paranızın %80 ni enflasyona kaptırmış paranızı hiç etmiş olacaksınız. inşallah 1-2-3 yılda çıkarda kurtarırsınız. ama hiç zannetmiyorum...
10 ay sonra yine girer bakarım don kalmış mı gitmiş mi konuşuruz sizinle... hayırlı kazançlar bol bekleyişler....
satıp başka kağıda geçseniz onunda ne olacağı belli değil %80 ihtimal bi kazıkta orada gelir. borsa değil kumar devlet borsada kara para aklar galip öztürk gibi ler fink attığı sürece don kalmaz
-

Originally Posted by
muzo
2.850 den sattım paramın %50 sini kaptırdım. sizin aklınıza uyup bekleseydim %85 ni kaybetmiş olacaktım. ben beklerim çıkar paramı kurtarırım diyorsunuzda inşallah çıkar kurtarırsınız. ama diyelimki 6 yıl çıkmadı veya 10 yıl çıkmadı. 10 yıl sonra bekleyip paranızı kurtardığınızda zaten yine paranızın %80 ni enflasyona kaptırmış paranızı hiç etmiş olacaksınız. inşallah 1-2-3 yılda çıkarda kurtarırsınız. ama hiç zannetmiyorum...
22 milyon kar etmiş bir şirket ve veriler hiç fena değil. Buradan zararına satılmaz. Alınır ve beklenir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
muzo
10 ay sonra yine girer bakarım don kalmış mı gitmiş mi konuşuruz sizinle... hayırlı kazançlar bol bekleyişler....
satıp başka kağıda geçseniz onunda ne olacağı belli değil %80 ihtimal bi kazıkta orada gelir. borsa değil kumar devlet borsada kara para aklar galip öztürk gibi ler fink attığı sürece don kalmaz
İyi niyetli biri olmadığın aşikar burdan zararla çıkmışsın ve anladığım kadarıyla bu hissede bir kuruş yatırımın yok ve milletin kafasını bulandırmak için boş boş yazıyorsun şimdi soruyorum ben kazansam sana ne faydası var zarar etsem ne faydana burda beyhude konuşup milletin vebaline neden giriyorsun parası olmayanın buda zaten işi yok olanda kar etmesinide zararına katlanmasınıda göze alarak burda zaten boşuna küfür ettirtme kendine 300e yakın yorumun var maşallah hep yanar döner cümleler dansöz gibi kıvırıyorsun hep
MB & Ö
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri