-

Originally Posted by
palmet
cefaks'a forumda her daim her an paylaşımları için sonsuz teşekkürler
Ben de aynen...
-
metro cuma ve dün alımlarla 6 milyon lot kasaya koymuş neden acaba bu kağıtta mı operasyon yapcakklar
-
ılgınc hareketler olacaga benzer.
-
..bir haber bir olay bir bedelsiz durumları olurmu.
-
joın paylaşabilecek varsa bi zahmet izleyelim
-
03.03.2017 tarihinde Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. (VAKFN) payları ile ilgili olarak 1,72-2,01 TL fiyat aralığında 5.131.782 adet alış işlemi ve 2,01 TL fiyattan 479.377 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. (VAKFN) sermayesindeki paylarımız 03.03.2017 tarihi itibariyle % 5,35 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
06.03.2017 tarihinde Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. (VAKFN) payları ile ilgili olarak 2,36-2,40 TL fiyat aralığında 847.595 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vakıf Finansal Kiralama A.Ş. (VAKFN) sermayesindeki paylarımız 06.03.2017 tarihi itibariyle % 6,32 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Saygılarımızla.
bu alınanların sahibi metro yatırım direk kendi adına alıyor yani galip öztürk alıyor.
-
Galip öztürk galip bey den allah razı olsun kurtardı beni. 5 ay önce 2650 den yakalanmıştım. bir delikanlı çıktı kan emicilerin elinden kurtardı beni sonsuz tşk
-
galip bey de ekmek yemeyecegi hisseye yanaşmaz. genelde kendi hisseleri ile ilgilenir ama burda ne gibi bir operasyon düşünüyor ???
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri