Swap faizleriyle ilgili þuan telaþ edilecek bir durum yok .
Swap faizleriyle ilgili þuan telaþ edilecek bir durum yok .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
En önemli sorun CDS bana göre .. Ne dolar ne swap , CDS piyasanýn yönünü belirleyecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bir eda bir çalým aldý baþýný 1900 dolardan gittin
ne kadar masum bir þeyi terk ettin
avunurken olur olmaz aþklarla
seni hem sevdim hem nefret ettim
ne sen unuttun ne ben unuttum aldatma kendini gel
yanýyor içim eriyor içim eskisinden de beter
gel gel sarýþýným gel gel sana alýþýðým gel
gel gel gün ýþýðým gel gel çok karýþýðým gel
Aþýk Mahzuni Þer ....yok o deðildi la ....
![]()
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
kýzý direk dansý yaparken kara delik yuttu ... felek sen ne tuhaf bir þeysin ...
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
Hatýrlatma belki iþine yarayan olur.
Ýngiltere ve Amerika P.tesi kapalý olacak. Hacim açýsýndan fark edilebilir bir fark olur.
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri