Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
ABD Dýþiþleri Bakanlýðý sözcüsü: S-400 Alýmýnýn gerçekleþmesi halinde Türkiye çok ciddi ve çok olumsuz sonuçlarla karþý karþýya kalacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bin atlý akýnlarda çocuklar gibi þendik ( video görseli arka planý ile ilgili )
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
Dolar/TL < 6.00
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dün Tuncer hocanýn dediði 5,88 noktasý ancak grafikteki nokta 5,83.
Oraya yapýlacak bir düzeltme bize tertemiz 6,50 hatta 6,80 yolunu açar bakalým dipten alýma fýrsat vereceklermi özellikle yarýn.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri