Kürecik radar üssü unutuldu. Hem ruslara karþý üs kurduracan sonra çýkýp ben s400 alýyorum diyeceksin. Adamlar bildiðin fikir uçuþmasý yaþýyor.
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kürecik radar üssü unutuldu. Hem ruslara karþý üs kurduracan sonra çýkýp ben s400 alýyorum diyeceksin. Adamlar bildiðin fikir uçuþmasý yaþýyor.
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
The Big Short Filmini izlemeyenler izlesin tavsiyemdir. Þuan Dünya da ve Türkiye de batýk düzeni çok iyi anlatan bir filmdir. Filmi konut piyasasýndan günümüze uyarlarsak parasal düzen bozuk ve çökmüþtür ama bir þekilde her þey mükemmel gidiyor geyiði ile idare edilmektedir ama yolun sonuna da gelinmiþtir.
Strateccik müttefikimiz ABD'nin baþkaný "Kürtlere saldýrmasý halinde Türkiyeyi ekonomik olarak mahfederiz." diyecek kadar azmýþ ama Türkiye Ýncirlik'de 50 adet ABD nükleer füzesine hala evsahipliði yapýyor.!. Sizi mahfederim diyen bir ülke için kendimizi nükleer hedef tahtasý yapýyoruz, aklýmýz fikrimiz durdu herhal..
Son düzenleme : METEPOSTA; 01-06-2019 saat: 01:43.
Ben isin ic-dis politik problemler boyutunu gectim. Durum kotu oldugu icin olumsuzluklar buyuk etki yaparken cozulen sorunlar sinirli etki yapar.
Cifcinin gecen yildan kalan 3 milyarlik tarim destegini odeyemeyen, 1 milyarini kirpan, Bayram sonrasi doviz bozdurup memur maasi odeyecek hazinen var. Ama uctuk kactik.
Þu Pentagon açýklamasýný resmi olarak görmedik hala; bir gazetecinin tweeti üzerinden konuþuyoruz.
Yer Ýmleri