Binali seçilirse dýþ güçler, ekrem seçilirse iç güçler bizi rahat býrakmaz, dolarda yükseliþ kacinilmaz oluyor böylece. Memleket kýyamete kadar bu sýnavý verecek, bu topraðýn cocuklari oldukça ve vataný terk etmek istemiyorsak, mücadele de kacinilmaz. Yardirmaya alisalim, ben rahat bir nesilde büyüdüm, zorluk görmedik çok, hep ne zaman gorucem diye bekliyordum zaten))) gençlik hayalimde dindar insanlar gelecek memleket düzelecek vardý ama o da olmadý
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Konu baþlýðý;"Ýþsizlik de son durum"
Biliyorsunuz bir ekonominin en temel,en has,en hakiki,en öncelikli görevi iþ/aþ yaratmakdýr...
Bazen detaylar arasýnda boðuluyoruz...
Bende asýl gündemimizin bu olmasý gerektiðini zaman zaman bu baþlýðýn gündemine taþýyorum...
Pazartesi Tüik Mart ayý iþsizlik verilerini açýklayacak (Þubat-Mart-Nisan ortalamalarý..)
Ýþkur ise Mayýs ayý verisini açýkladý...
Ýþkur verisini eðilimi göstermesi bakýmýnda takip ediyorum...
Mayýs ayýnda iþgücü piyasasýn da bir canlanma olmadýðý görülüyor Ýþkur a göre
Aksine iþler daha da durmuþ bir önceki aya göre...
Muhtemelen Haziran ayý da kötü geçiyordur piyasa açýsýndan belki biraz turizm...
Maalesef iþsiz gençlerimiz ve iþini kaybetmiþler için çok umut ýþýðý görünmüyor...
Temmuz-Aðustos-Eylül de piyasa da/iþler de ciddi canlanma göremezsek ardý zaten kýþ ve iþsizlik de tarihi rekorlar görebiliriz önümüzde sene...
Belki Fed in faiz indirimi,dolayýsýyla bol ve ucuz dolarýn ülkemize yeniden akmasý ile iþler açýlýr
Ne dersiniz çýkmadýk candan umut kesilmez mi?
Arz ederim....
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi almasý, buna karþý ABD'nin Türkiye'yi F-35 savaþ uçaðý programýnda çýkarma yönünde kararlar almasý iki ülke arasýnda ipleri gerdi. ABD'nin yaptýrým söylemlerine Türkiye'de ayný ifadelerle yanýt verirken, Washington yönetiminden Ankara'yý çok kýzdýracak yeni bir hamle daha geldi.
ABD, terör örgütü PKK'nýn Suriye kolu YPG'nin omurgasýný oluþturduðu DSG'ye 200 TIR aðýr silah ve zýrhlý araç gönderdi.
çavuþoðlu: Fransa samp/t vermek istiyor, bu da olumlu bir adým-aa/ntv
Beyler taze füzelerimiz geldi, görüþlerinizi alalým!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri