3 gun yoktuk hala su lanet olasi dolari 6 yapamamissiniz. Yaziklar olsun size [emoji3][emoji41]
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya hocam hani dxy düþse euro 115 olsa diycemki lan ben hata ettim dolar globalde deðer kaybediyor ama sinirlerimi bozdu bu allahsizlar.
Yahu teknik tamam her þey oturmuþ , globalde her halt oturmuþ ama yok vermiyor namussuz.
Þununla ugrasacagima Gold la ugrassam olmadý EURUSd ile ugrassam vallahi deli gibi para vardi.
Vallahi lanet gelsin sinirimi öyle böyle bozmadilae bugün. Yahu bayrak var diyoruz kýrýyor gene baský kamusunada , merkezinede titresimlisinede antidepresanlik olucam anaisni satim
Ne var ki bizim gibi gelismekte olan ulkelere kiyasla tl de ki deger kaybi cok yuksek yilbasindan bu yana. Bu yuzden tepki vermemis olabilir.
Hocam yýlbaþýndan bu yana faiz maliyetini koydummu yýlbaþý bu 5.30 du 6 aylýk yüzde 10 faiz maliyetini koyun 0.53 Kr eder 5.83 TL yahu parasýný faizde tutan adamla dolarda duran adam nerdeyse kafa kafaya. Üstüne dolarda duranin çektiði stresde çabasý.
En temizi bir zaman ekran falan bakmamak.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Aynen oyle. Bosa cile cekiyoruz vallahi. Mb yilsoni beklentisi de 6.30
Yani.yilbasina gore yuzde 19 demek.
Ben kura artik 6 alti ve uzeri diye bakiyorum. 6 nin altinda surundurecek gibi bizi bir sure daha
Geliriniz dolarla deðil ise varsýn kalsýn böyle, dolarý olanlar zarar etmiþ gibi gözükselerde, hiç deðilse geleceklerini kaybetmezler.
Yer Ýmleri