Kel kafa : Koç Grubu sizi destekliyor mu, Koç Grubu ile herhangi bir iliþkiniz var mý ?
Ekrem Ýmamoðlu : Sizin görev yaptýðýnýz grubun iktidar partisiyle olan iliþkisinin milyonda biri kadar deðil.
pahalý ama kalitesiz bir yaþam var bizde...fabrikasyon ürünle sofra donatan mekanlara astronomik hesap ödemek ne demek...
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Koçzade Vehbi amcanýn nüfus planlamasý çalýþmalarýný da illuminatiye rockfellere falan baðlamýþlardý ... peki kim haklý çýktý zaman içinde ? ne olurdu nüfusumuz 40 milyon olsa idi ve verimli çalýþsaydýk ? Rahmi de bu nüfus ayak baðý deyip durdu haksýz mýydý ? nedne illa birileri bi þey söyledi mi ve o bi þey diyen birileri týrnak içinde kalantor sermayedne oldu mu arkasýnda mutlaka bir hinlik arar yurdum insaný ? Bu kalabalýk nüfusla toprak reformu mu yapýlýr mesela ? Düþünmez misin , nüfusumuz artýþýmýz planlý olsa idi bu kadar çoðalmasa idik o aðalýk denilen sistem de bitecekti doðuda... analitik ve rasyonel düþünceyi ara ki bulasýn .... çok yazýk oldu çok ... en az 3 jojuk ümmet loading....
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
Yer Ýmleri