sosyal medyada gordugum bi gonderi...
moodys Turrkiye'nin kredi notunu "Yatirim yapani .iksinler" olarak teyit etti...
sosyal medyada gordugum bi gonderi...
moodys Turrkiye'nin kredi notunu "Yatirim yapani .iksinler" olarak teyit etti...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
en son 2013 yilinda yatirim yapil
abilir. notu vermislerdi. masaallah o gun bugun yatiriyorlar.
Guneysu abem;
Iki yazımı silmissin.
Burada taşlar bağlı, öte tarafta köpekler serbest.
Bu nasıl iş?
Elini cebime atmışmış. Hakaret ve küfurler de duruyor. Bazı zayıf karakterler de onları beğenmiş.
Bu durumda
Isim vermeden yazmam lazım. Tarihe not düşmek icin.
Vatandaş diyor ki "0101'in cebine elimi soktum"
Viopcu zannediyor beni. 3-5 lotla 3-5 puan yakalamışmıs, efeleniyor.
Elini kimin cebine sokmuş bilemem fakat dikkat etsin de eline yanlış şey gelmesin.
Hisseciyim.
Alarkoda %90 portföyüm var.
6 ayda dolar bazlı %50'den fazla prim yaptı.
Iste size analiz beaaa!
Bilgi ve arsiv çağındayız. Kiramen katibin gibi bilgisayarlar.
Herkesin sildikleri de unuttukları da karşılarına çıkar.
Tekfen analizindeki cahilliği ve iftiracılığı gibi.
Biz hisse.net'iz
Biz forumların abi'siyiz.
büyüklük hep bizde kalır.
bana da ne hakaretler ediliyor. başka forumlarda.
buradan attığım veya ceza alan üyeler tarafından.
sen buradan ona gönderme yapmaz isen, Oradan da sana gönderme yapılmaz diye düşünüyorum.
üye olup yazınca, kozlarınızı paylaşırsınız.![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
evet...ve oradan ozgurce sallamasi...hos degil...hah hah hah...egiticem onu gene...zaten kopegim olur kendisi...
umarim duzelir...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
adamin egitime ihtiyaci var...bize dusen de...onu topluma kazandirmak...![]()
...ytd...by beybaba
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
yani...onu topluma tekrar kazandiralim...muptezel muczipimi...hah hah hah...![]()
...ytd...by beybaba
Yer İmleri