sadece salca olmasinlar...bizi kendi halimizde biraksinlar...kendi kendimize...hic baska bi topaa yazmadan...veya kendimize bi topakta kendi kendimize takilsak...
kimseyi rahatsiz etmeden...
sadece salca olmasinlar...bizi kendi halimizde biraksinlar...kendi kendimize...hic baska bi topaa yazmadan...veya kendimize bi topakta kendi kendimize takilsak...
kimseyi rahatsiz etmeden...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
ne guzel olurdu...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
Mesele Þu ki.
Bu gacý varken Broadway iyiydi.
Bakayým bu saatte kim var mekanda.
Ben kaçar.
https://www.youtube.com/watch?v=uFkdhGG-ByE
PISKOPANým beni eski dost olarak annasan annasan sen annarsýn... hinci bistteki robotlar mevzuu... piyasayayý yönlendirirlerimiþ de..
de... ben de kendime göre bir robot kurup bunnarýn ellerindeki mallarý topluyam.. elimdeki mallarýn çoðunu aldýlarýdý 8,8* garan ve yokarýsý...
robotunan oðraþmak da güzel oluya beyaw...
neticeyi sana buradan selam ile yazarým.
YORUMSUZ....
28.02.2017.... saat 9.10. TEKFEN pazarlýyormus....sordular....inceledim....kaardýn hedefi 6 tl...sonra 2 tl...6 ayda...
27.02.2017.... saat 19.44lem ahmak....
bu tekfen in dibi kactý....2009 da.....2 idi....
bu garan ýn dibi kactý.....2009 da......2 idi...
bu tekfen kacý görmüþ.....þimdi.........8 i....
bu garan kacý görmüþ......þimdi..........8 i....
eeeeee kuþ beyinli.....yolu varmý baska....ikisininde yok...hedefleri önce 6....sonra 2....
çolugun cocugun parasýný kaptýrma....GUS BEYÝNLÝ.....HA HA HA
FERÝT...GARAN daki hisselerini daha gecen gün sattý...kactan sattý...hisse basýna fiyat 7.95 den yanýlmýyorsam....8 den fazla etse....adam 7.95 e satarmý....BÜLBÜL ÖTÜÞLÜ DEYYUZZZ...HA HA HA
2 TL olacak dediði TEKFEN 26.00 TL oldu. hem de bol,bol temettüler vererek....
adamýn hisse bilanço analiz bilgisi, elma ile armutu (GARAN, TKFEN) kýyaslamasý þekil de bu.
üslubu da ortada.
Pazarlýyormuþ, diyerek iftira eden de O.
"Müfteri", anlayacaðýnýz.
Türkþad'a özelden yazmýþtým.
Burada "Yazmýyayým, yazmýyayým.." .. dedim.... illâ mecbur etti....
Bu konu benim için burada kapandý.
Þimcik.... Þöyle..... Benim isc ile iþim az biraz sonra biter....... Uyandýrayým..... Haaahaaaaaa
Baþlýktaki gibi.... Bir moratoryum mevzusu olursa.... O gün burda en az artan yüzde 9 yapar..... Bu da köþede, kenarda kalsýn....
Yer Ýmleri