yani...onu topluma tekrar kazandiralim...muptezel muczipimi...hah hah hah...![]()
yani...onu topluma tekrar kazandiralim...muptezel muczipimi...hah hah hah...![]()
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
adamin egitime ihtiyaci var...bize dusen de...onu topluma kazandirmak...![]()
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
sen de ordan o koyden...sacmalama mujgan...biliyon duburden cocuk olmaz!..
...ytd...by beybaba
neyse topak konusu daalmasin...gene kapatcak topaki sn.guneysu...
...ytd...by beybaba
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Kýbrýs meselesi yazdýðýmýz gibi iþte abi...3 ülke doðalgaz buldu. Ýsrail, Mýsýr ve Kýbrýs Rum kesimi. Bizim sahalarda gaz yok ama Lübnan sahasýnda var.Ýran'ýn Suriye'den defedilmesi gerekiyor. Bunu Ruslarýn yapmasý lazým. Bu olduðunda Ýsrail Lübnan'a çöker.
Ýsrail,Mýsýr ve Rumlarýn bulduklarý kaynaklarý Fransa ve Abd þirketleriyle paylaþmalarý lazým. Aslan payýný bu þirketler yiyecek. S400 meselesinin en önemli ayaðý bu. Bu ülkeler Türkiyeye karþý ittifak oluþturdular. Abd ve Rusya ittifak halinde olduðundan, Ruslar bize S400 veriyorlar. Abd ise bizi tehdit ediyor. Bu 3 ülkeyi de bizim karþýmýza dikiyor. Biz s400'leri Kýbrýs'a ve Ege'ye konuþlandýrýnca, bunlar Fransýz,Ýngiliz ve Abd'nin kucaðýna oturmuþ olacaklar. Bu defa Almanlarýn da bu iþten alacaðý pay var. Buradaki kaynaklar Türkiye üzerinden Avrupaya nakledileceði için biz de yeriz bir lokma.
S400'ün ikinci ayaðý füzelerin incelenmesi, Nato uçaklarýnýn ve pilotlarýn eðitimi. Çünkü; bu füzeler mesela Hindistan'a da satýlýyor. Rusya bu füzeleri baþka ülkelere de veriyor. Nato uçaklarýnýn ve pilotlarýn eðitim almasý lazým. Bu eðitimin verileceði dünyada 2 üs var. Biri Abd'de, diðeri Türkiyede Konyada. S400leri Abd alýp, Abd'de eðitim veremeyeceðine göre, Türkiye alýp,Konyada eðitim verecek abi.
Zati Rusya'nýn, Türkiye gibi bir Nato ülkesine S400'leri teslim etmesi, Rusya ve Abd arasýndaki gizli iþbirliðinin kanýtý.
Askere gidecek olanlar, yedeksubay olarak gitsinler. Þimdi yedek astsubaylýk çýkarmýþlar. Öyle de gitsinler. 31.000 verip, kýsa dönem yapanlarý yeniden çaðýrabilirler.
Ben uzun zamandýr yazýyorum, Tsk; Pakistan-Hindistan ve Doðu Türrkistanda kullanýlabilir. Kýbrýs,Suriye falan bunlar masal...Bizim görev yerimiz çok daha uzaklarda. Kýsa dönem 6 ayda yaptým kurtuldum dersin, kendini er rütbesiyle Afpak bölgesinde bulursun. Diðer türlü, yeniden çaðrýldýðýnda subay, astsubay olarak gidecen.
Yer Ýmleri