Originally Posted by
ressam
Süslü ve GÜVENLÝKLÝ sitelere hep karþý oldum. Büyük konuþma büyük lokma ye dedikleri gibi gittim, acil ihtiyaçtan güvenlikli sitede daire kiraladým. Her yer kamera, kapýda güvenlik elemaný. Dün gece saat 01:10 gibi , dairenin telefonu çaldý, açtým ses yok ve kapandý. O anda asansör hareketlendi, kapý merceðinden baktýðýmda otomat yandý birisi asansörden indi ama hiç hareket yok. Otomat söndü, bir daha yanmadý. Güvenliði ayný sistem telefonundan arayýp durumu söyledim.
5 dk. içinde elinde sopayla geldi, etrafa baktý. Bir þey yok. Kameraya bakmasýný, telefon santralinde arayan numaranýn görünebileceðini, bakmasýný istediðimde ; '' telefonlarýn belirlenme imkanýnýn olmadýðýný, kameralarýn da akþam toptan arýzaya girdiðini '' söyledi. Ýyice kýllandým. tabancanýn aðzýna mermiyi verip, bu gece öyle yattým. Kimdi, niyeti neydi ? Güvenlik için ayda daire baþýna 200 TL. neden ödenir , yönetici firma zaten kayýp.
Bütün bunlar gerçekte iþe yaramayan, çevreye hava atmak, istihdam yaratmak için uydurulmuþ iþler.
Sn ressam, ben de küçükçekmece atakentte bir sitede oturuyorum. Buraya yakýn ýhlamur evleri diye bizimkinden daha güzel ve fiyatý da neredeyse 2 katý olan bir siteyi inceliyordum ve google yorumlarýndan þu yorumu okudum:
"Zeki Gökhan Arkýn
Yerel Rehber · 145 yorum · 496 fotoðraf
bir yýl önce
YORUM HAKKINDA BEÐENÝNÝZÝ BEKLÝYORUM. TEÞEKKÜRLER...
Cok nezih bir yer fakat hirsizliklarin oluþu çok kötü özellikle site müdürünün bu olaylara kayitsiz ve umursamaz tavrý çok kötü. Sitenin müdürü deðiþirse burasi çok daha muhteþem olur."
Diyeceðim o ki, bu kadar pahalý olup yüksek aidatlarýn ödendiði bir sitede hýrsýzlýðýn olmasý ve yönetimin hiç sorumluluk kabul etmemesi nasýl mümkün oluyor anlamýyorum. Bu arada sitedeki hýrsýzlýklardan bahseden tek yorum bu deðil, baþka yorumlar da var ayný site ile ilgili, ben örnek olsun diye birini ekledim....
Evlerin fiyatý hakkýnda bir fikir olsun diye bir ilaný da ekliyorum:
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...93111368/detay
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri