Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Deprem oldu fiyatý artýr, dolar çýktý fiyatý artýr, zam geldi fiyatý artýr. Sonra çýk satama. Boyuna artýr. Olan hep fakire fukaraya olur zaten
suriyeye giriþ olmadan önce 5,70 civarýydý dolar þimdi oldu 5,86.
Kredi alabilecek kiþi sayýsý kaçtýr ödeme gücü olan veya almak istediklerinde sicili düzgün olan, bankanýn kredi verebileceði ?
Son düzenleme : EREGLTUPRS; 10-10-2019 saat: 13:41.
boþ verin herkes her þeyi görüyor ama FED yeni bir posta QE yapar da dans baþlar mý diye þanslarýný zorluyorlar.
borç dediðin þey kredi ile deðil gelir ile ödenir, kredi ile borcun ödenebilmesi için ultra yüksek tüketici güveni veya ciddi kar marjý olan iþler olmasý lazým ki ikisinin de kýrýntýsý bu ülkede yok.
insanlarýn gelir ve tasarrufunun 2020 içinde 2019 dan daha yüksek olmasý için bir sebep var mý, zerre miktarý yok.
maaþlar sanal enflasyon kadar artarken fiyatlar en az iki katý artacak.
SPK, ünlü GYO þirketine hem ceza kesti, hem de þart koþtu!
Sermaye Piyasasý Kurulu, Özderici Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý'nda yapýlan sermaye artýrýmýna iliþkin karar aldý. Þirketin yöneticilerine ceza kesilirken usulsüz bulunan satýþa iliþkin de bir dizi karar alýndý.
54 BAÐIMSIZ BÖLÜM 30 KASIM'A KADAR SATILACAK
Bununla birlikte cezaya sebep olan gayrimenkul alýmlarýna iliþkin de SPK kararýný açýkladý.
Alýnan karara göre, Özderici GYO tarafýndan Yönetim Kurulu Baþkaný Ali Uður Özderici ve Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Ahmet Özderici`den satýn alýnan Nuvo Dragos Projesi`nde yer alan toplam 54 adet baðýmsýz bölümün 30 Kasým 2019 tarihine kadar satýlmasý hükmü koþuldu.
Satýþýn yapýlamamasý durumunda Özderici GYO`nun yaptýðý ödemenin yasal faiziyle Ali Uður Özderici ve Ahmet Özderici`den alýnmasý kararlaþtýrýldý.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...t-kostu/226152
Bu betoncu asalaklarýn YATACAK yerleri yok, yaratýklar yýllarca BETON BEYÝNLERE ucube betonlarýný YATIRIM diye milyon liralara dayadýklarý yetmiyormuþ gibi beton beyinlerde artýk mangýr kalmayýnca bu sefer betonlarýný HALKA açýk þirketlerine hileli satarak yatýrýmcýlarýný düdüklemek istemiþler. Allahtan SPK bu sefer görevini NASIL OLMUÞSA ! yapmýþ HIRSIZI yakalayýp cezasýný kesmiþ.
Buradan çýkarýlacak kýssadan hisse nedir ? Hani MARKALI projelerde satýþ oluyor diye YALAKA beton tayfasý yandaþ basýnda haber yapýyor du ve ileri zekalý beton beyinlerde bu haberleri gerçek sanýyordu ya þimdi o satýþlarýn nasýl olduðu TAKKE DÜÞÜP KEL GÖRÜNÜNCE ortaya çýkmýþ oldu.
Yer Ýmleri