Yüzde 27 genç issizlik.
Bu gençler nasýl iþ bulacak, bulsa ne kadar kazanacak, kazansa bu ortamda nasýl ev,araba gibi ihtiyaçlara para aktarabilecek?
G008 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Yüzde 27 genç issizlik.
Bu gençler nasýl iþ bulacak, bulsa ne kadar kazanacak, kazansa bu ortamda nasýl ev,araba gibi ihtiyaçlara para aktarabilecek?
G008 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Benimde %50 ile iþ yapan enayi bþr müteahhit arkadaþým var...2-3 sene içinde %30 dan fazla pay vermeyeceksiniz diyordum, yok yahu diyordu...o zaman Ümit’ler bu kadar körelmemiþti tabi, þindi haklý çýktýn diyor..en iyi lokasyonlar %40, merkezden uzaklaþtýkça %30 iyidir,
Paralý kesime kimsenin bþr þey dediði yok...ev alanlarýn çoðu zaten vatandaþlýk da alýyor...onlar bir yere gitmez merak etmeyin.
Bu arada ev alma niyeti olan arkadaþlarýn Ümit’lerini kýrmak istemem..ama öyle 500-600 bin rakamlarýný þaþkýnlýkla karþýlayan arkadaþlar bence ev almaya çalýþmasýnlar.
Bir de neden 600 binlik ev,..200-300 e de ev var.,,ama hem semti tikitoþ olsun, hem site içi olsun..havuzu olsun, güvenliði olsun...o da olsun, bu da olsun...ama fiyatý 600 olmasýn...200 olsun...hepsi ayný anda olmuyor iþte
Size küçük bir hikaye...oturduðum evin dýþýnda, hem kira geliri olsun, hemde memlekette þehir merkezinde de evim olsun diye konut aldým...13 sene önce, baya oldu yani.
Yakýn bir akrabam, olm salak mýsýn, paraný neden eve baðlýyorsun, iþ yap, ticaret yap diyordu...kendi iþleri de o zaman gayet iyiydi...þimdi köprünün altýndan çok sular aktý..borç bataðýnda...biraz nefes almak Ýçin son varlýðý oturduðu evi sattý..o da eþinin üzerinde olduðu için, nefes aldýlar,..yoksa o da haczedilmiþti,
Þunu demeye çalýþýyorum, kira Ýçin ev ben de önermem...ama oturmak Ýçin ev alýmý, her zaman mantýklýdýr...hele uygun fiyatlý, içine sinen evi bulunca alacaksýn.
Yok ben paraya takla attýrýrým, oradan kazandýðým para ile kiramý da rahat rahat öderim diyorsa bir kiþi...iyi takla attýrýyorsan, önce bir ev al, kalan parayla yine takla attýrýrsýn derim ben de..zaten 3-4 ev parasý para kazanmýþtýr bu taklacý,
Yer Ýmleri