M2 si 2500 $ dan gitmiþ. Vayy be bir zamanlar 15000$ a ulaþmýþtý. Nerde o eski güzel günler.
Mi 9T Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
M2 si 2500 $ dan gitmiþ. Vayy be bir zamanlar 15000$ a ulaþmýþtý. Nerde o eski güzel günler.
Mi 9T Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ICBC bank kap'a haber düþmüþ:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/797657
07.11.2019
ve 08.11.2019 tarihlerinde bazý internet siteleri ve basýn-yayýn organlarýnda
çýkan "ICBC Bank Ýstanbul Tower'ý satýn aldý" þeklindeki haberler gerçeði
yansýtmamaktadýr.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kimseye bir cevap olarak veya itiraz olarak yazmadýðýmý peþinen söyleyeyim ;
Þu anda elinde arsa veya daire alabilecek kadar nakitim olsa, hepsiyle sterlin yada kanada dolarý alýrým. Bankadan konut kredisi ile markalý bir daire alýrým. Bu daireyi en az 2000 tl. ye kiraya veririm. En geç bir yýl sonra kredi faizleri yarýdan fazla artacaktýr. Banka mevduat faizleri artacaktýr. Döviz zaten gidecektir. Bilinmeyen ve ürküten tek konu emlak deðerlenir mi- daha aþaðý düþer mi konusu ki, bu nüfus hareketleri ile ( Suriyeli, afrikalý, ýraklý, iranlý akýný devam edecektir ) konut üretimi de çok düþük gittiðinden fiyatlar yükselecektir.
Elbette bu sadece beni baðlayan þahsi fikrimdir. Piyasayý gözlemdiðimde bu sonuca ulaþtým.
Yanlýþ anlama lütfen..iddialý beklentiler, detaylarý tartýþýlabilir.
Ama önce þunu sormak isterim. Geçmiþte bu tür öngörüler ile ne kadar kazandýn..mesela þu an aylýk gelirim 100x tl, geçmiþte iyi tasarruf edip, karlý yatýrýmlar yaptým...ve þu anki mal varlýðým menkul+gayrimenkul 10.000x TL diyebiliyor musun? (10-15 senelik çalýþma hayatýn vardýr diye düþünüyorum)
Þahsen bu kadar detay konularda, bu kadar iddialý öngörülerde bulunmak güçlü bir geçmiþ baþarý hikayesi gerektirir görüsündeyim.
Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, kiracýlarýyla tartýþan Y.Ç. ve eþi G.Ç. býçaklanarak yaralanýrken, 12 yaþýndaki çocuklarý S.Ç. ise darbedildi. Olayla ilgili 3 kiþi gözaltýna alýndý.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/ki...asadi-41370920
Yer Ýmleri