Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Asıl nefi unuttum))))))En baba stok nef inşaatta.
Maketten ev almayın ,aldığınız ev falan değil.Tuvalet kağıdı niteliğindeki satış vaadi sözleşmeleri ile kalakalırsınız.O maketlerdeki evler hiç bir zaman sizin olmayacak.Maketten satış bu memlekette ikinci banker faciasını doğuracak.Çok canlar yanacak arkadaşlar.Gelecek yıl görürsünüz ne demek istediğimi
Bu haklı uyarınız nedeniyle bir kez daha tekrar edelin;Taşınmazın devir teslim de tek adresi tapu dairesidir..........
İnşaat şirketi bürosu değildir,noter değildir,müteahhit in;bizim sözümüz garanti,1 yıl sonra daire senin demesi hiç değildir,bundan tam 15 sene önce Ankara Eryaman da,sözde Ankara nın en güvenilir müteahhitlerinden birinden ev almak için anlaşan arkadaşım bana;sözleşmeyi noter tasdikli yaptım dediğinde,kendisine aynısını söylemiştim ancak kulak asmamıştı..sonuç;60 bin tl si heba oldu.(15 yıl öncenin 60 bin tl si) aynı daireler birden çok kişiye satılmış,ada,parsel arsası sahibi olanlar yapılan dairelere el koymak istemişler, işler içinden çıkılmaz bir hale döndü,arkadaşımın çocuklarının rızkı çalındı.
Sonuç;siz siz olun,reklamlara,inşaat şirketinin büyüklüğüne,sahibinin kişisel ilişkilerinin büyüklüğüne aldanmayın,80 li yıllardan beri aynı senaryo geçerli ülkemizde maalesef,o zamanlar kooperatif işletip,vatandaşı dolandıranlara bir şey olmazken,2000 li yıllarda sözde büyük inşaat şirketi kurup vatandaşı dolandıranlara hiç bir şey yapılmıyor..
Evi beğenin,mal sahibiyle tapu dairesine gidin,parayı verin tapuyu teslim alın,emekleriniz ve hayalleriniz kurda kuşa yem olmasın,saygılar.
Nerde bu stok göstersenize deyince ben adresleri söyledim.Sizin dediğiniz yerlerde bu şirketlerin projesi var mı,sizin dediğiniz semtlerde başka inşaat şirketlerinin elinde kalan ev var mı bilemem.İstanbulda yaşamıyorum.Ama anadolu yakasını biraz bilirim anadolu yakasından örnekler verebilirim isterseniz.Neyse elde patlamış ev çok ,yeter ki sizin cebinizde para olsun.Dediğiniz seviyelerde paranız varsa tavsiyem asla ev almaya talip olmayın.Nerde olursa olsun bu ara ev alınmaz.Daha çok erken ,ne evler gelir önünüze.
Yer İmleri