Bazý Çocuklarda önce anasýnýn sonra ninesinin evlerini satarak beraber kirada oturmalarýný saðlarlar .
Hayýrlý evlat olarak kirasýný öderler ama
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Bazý Çocuklarda önce anasýnýn sonra ninesinin evlerini satarak beraber kirada oturmalarýný saðlarlar .
Hayýrlý evlat olarak kirasýný öderler ama
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklýsýnýz. Ev sahibi için cidden sinir bozucu bir durum.
Gerçi eskiden beridir hep ev sahibini kötü, kiracýyý da maðdur gösterenler vardý, ama malesef þu virüs meselesiyle bu tarz homurdanmalar iyice arttý.
Ömrünüzün birikimini bir eve yatýrýyorsunuz. Elin adamý gelip üç kuruþa kullanýyor, kýrýyor, döküyor, kira takýp kaçýyor. Vergisi sizden, masrafý sizden, her türlü zararý sizden.
Ama milletin gözünde hep siz zalim o maðdur.
Sanki baþýna silah dayayýp zorla "gel benim evimde otur" dediniz adama.
Þeye benziyor bunlar. Hani yýllarca köle gibi çalýþýp biriktirdiðiniz parayla araba alýrsýnýz.
Hayatýnda tek kuruþ biriktirmemiþ bir tanýdýðýnýz gelip ödünç ister.
Sonra orasý burasý çizilmiþ ve deposu boþ olarak size iade eder.
"Ulan arabanýn aðzýna sýçmýþsýn, bari yaktýðýn yakýtý doldursaydýn" dediðinizde siz üç kuruþun hesabýný yapan paragöz kiþi durumuna düþersiniz ya, aynen öyle bir þey ev sahibi olmak.
"Az ye de git kendine araba al" dersiniz, almaz. Sizinkini mümkün olduðunca beleþe kullanmaya bakar.
Ýstanbulun göbeðinde 2 bin liraya dubleks kiralarlar, sonra kirayý ödeyemeyince ev sahibi vicdansýz olur, paragöz olur.
Kardeþim, madem ödeyemeyecektin git bak hadýmköyde 700 liraya site içinde cillop gibi evler var.
Ýþyerine 15 dakikada ulaþmak istiyorsan, ayný zamanda geceleri dubleksin terasýnda yýldýzlarý seyrederek demleniyorsan, bir zahmet 2 bin lirayý ödeyeceksin.
Ödeyemiyorsan 1400 liraya 1+1 var, onu seçeceksin.
Yine ödeyemiyorsan 700 liraya hadýmköyü seçip iþine 15 dakikada deðil 1 saatte gideceksin.
Her bütçeye göre ev var.
"Zalým ev sahibi kiracýyý eziyo sömürüyo" gibi boþ edebiyat yapmak ayýp..
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Ýstanbul’un göbeðinde dubleks ev 2000 tl ye nerede var ki ben hiç rastlamadým
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Destekleyen tüm arkadaþlara teþekkürler.
Sayýn Pscyokinesis bize göre istanbulun deðil dünyanýn merkezi çeliktepe.![]()
Varoþtur maroþtur ama ulaþýmýn merkezidir benim çeliktepem.
Kendi minik dublekslerimi 1750'ye verdiðim için normal dubleksler 2 bin lira falandýr diye tahmin yürüttüm.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
[QUOTE=hkm;4149868]Sn. hkm,
Bugün evde sýkýlýnca biraz gecikmeli de olsa bu topiði kaldýðým yerden okumaya baþladým, þunu farkettim ki 17 Þubat tarihli bu Amerikan borsasýna ait çöküþ öngörünüz tamý tamýna tutmuþ. Neredeyse en zirvede uyarmýþsýnýz ve oradan itibaren düþerek 1 ay içerisinde dj neredeyse %38 gibi düþmüþ. Tebrik ederim öngörünüz için...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
katýlýyorum size. benim de abimden aldýðým bir ev var üsküdar bulgurluda. 2+1 eski ama içi fena deðil kiracýsý eski 7 yýldýr oturur. aksatmaz saðolsun. kirasýda uygun aslýnda. yani normalden daha uyguna (200-300 diyelim lira) kalýyor. neticede eski kiracý. ama o gelire benim de ihtiyacým var. tek maaþ yetmiyor. sanki her ev sahibi olan çok rahat gibi lanse ediliyor.abiminden birkaç dükkaný var taksi plakasý satýp gayrimenkul almýþtý 8 yýl oluyor. ama kiralarý almak sýkýntý. iþ yok derler gidip 1500-2000 liraya köpek alýrlar. onlarca adam çalýþtýrýr ama kirayý sürekli öteler.
Yer Ýmleri