Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Teþekkür ederim cevap için. en az 3 bin ister herhalde... Sahibinden den bakýyorum da ilanlara, büyük çoðunluðu emlakçýdan maalesef.. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi cevremde bakýcýsý olmayan tek kiþi benim diyebilirim. Anneanne / babaanne bakmýyor karý koca çalýþýnca çocuða mecbur bakýcý bakýyor, 450 - 750 dolar arasý çeþitli milletlerden bakýcý tutuyorlar yatýlý olarak. Bu zenginlikten deðil, türk bakýcýlar hem çok pahalýya geliyor hem de 8 6 isini yapýp çekip gidiyor ev temizliðine yardým filan da yok, yabancý ise haftada 1 gün izin yapýyor onun dýþýnda 6 / 24 çalýþýyor. Genellikle hanýmlarýn maaþý bakýcýya gidiyor ona karþýlýk da iþte haným iþsiz kalmamýþ oluyor.
Biz daha geleneksel bir aile olduðumuz için anneanne bakýyor saðolsun ama bakmam dese biz de bakýcý tutacaktýk mecburen.
Þehir ankara, bence de kiram düþük deðil piyasa. 1850 den girmiþtim her sene zam yaptý enflasyon rakamlarý da malum. Enf. Kadar yapmadýðý halde kira piyasaya denk bence. Taþýnmak daha masraflý bir de ev alýrým diye ödüyoruz kýsmetse almak istiyorum artýk Ama gene alamam bu þansla
Beyler
3. kopru yolu uzerinde tam uzerinde teget gecen bir arsam var. Arsa Gebze sinirlarinda 5 bin m2. Bos duruyor ve imar cikmadigi icin satmak istemiyorum
KOylu gelsin eksin bicsin dedik ama oyle bir adami bulamadim cunku ben yurtdisindayim. Sonra aklima reklam panosu astirmak geldi ama o kadar sirkete email attim hicbiri geri donmedi. Halbuki arsanin konumunu da attim ya begenmediler yada otoyol bos oldugundan reklam degerimi yok acaba?
Bu tur islerden anlayan varmi aramizda?
Amatör olarak mý bakýyor profesyonel olarak mý .
Ýstanbul’da genelde en az asgari ücret karþýlýðýnda bakýyorlar da nineler
Bu arada kaç senedir yazýyorsun ev alacaðým diye sende niyet yok pek bence .
Arkadaþým 2012 de evlendi sýfýr birikimle Eve girdi .
Kaynanasýna ihtiyaç kredisi eþine ev kredisi çekti kendinin iþi bile yokken .
2018 baþýnda krediyi bitirdi arabaya girdi krediyle .
Þimdi de 2. ev araþtýrýyor yazlýk olarak Bahçeli müstakil tarzý arabayý satýp peþinat yapmayý düþünüyor .
Bu arada iki tane çocuðu da var biri özel okula gidiyor diðerine belirttiðim gibi nine bakýyor .
O nasýl söz... öyle bir þey de ben hayatýmda duymadým... bir þey demeyeyim kýnamayayým...
Niyetim fiyatlara baðlý olarak deðiþiyor niyetim var ama rasyonalize etmem lazým yoksa alamýyorum...
Arkadaþýnýzýn çocuklarýný Allah baðýþlasýn bizim de böyle oldu iþte dediðim gibi ben iyi ki böyle yapmýþým diyorum o da eminim öyle diyordur ne güzel iþte.
Yer Ýmleri