Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Aha şirket de yazayım benim aklıma göre sur yapı, nef ve teknik yapı batık.
Arada banka da olsa bu şekilde inşaattan ev almayın,banka da sizi kurtaramaz.
Çok art niyetlisiniz sn. hkm, !! vatandaş korksun ev alamasın, fiyatlar düşsün hepsini ben toplayayım diye uyduruk şeyler yazıyorsunuz. ( nasıl ama , içlerinden geçen fesatlıkları okuduk )
Bırakalım ne halleri varsa görsünler diyemiyorsunuz . Çünkü eski toprak olarak, ahlaklı eğitimin yetiştirdiği dönemden kalanlar olarak ağzımızı kapatsalar , gözümüzle konuşuruz. Hırsızlık, dolandırıcılık yapılmasın diye aydınlatma yapmayı görev sayarız. Bazıları gibi düşene bir tekme de biz atalım demeyiz.
Benim yeterince malım var sn ressam ,bu saatten sonra emlak işiyle tek alakam bu topik olur)))))
Valla bu konularda baya eksper sayılırım,tapu iptali olayı baya baya vardır,aman ha dikkatli olun.Konu çok kapsamlı olduğundan ayrıntılarına girmeyeceğim ,tapu iptali davaları yargıtay diye google a yazın gelen yüzlerce örnek size fikir verir.Ben başka bir konuya değineceğim aman ha ne kadar markalı olursa olsun ve dahi işin için de emlak konut yani devlet de olsa inşaattan ev almayın,evi alamama olasılığınız evi alsanız da tapuyu alamama olasılığınız bu ara dehşet yüksek.Bakın emlak konutun dahil olduğu projede olsa inşaattan gayrımenkul satış vaadi sözleşmesi hatta arsa tapusu ile dahi ev almayın,bu iş iki üç yıla kalmaz banker faciasına dönecek,aslında döndü de devlet saklıyor.Halen böyle bir projeden ev alanınız varsa acilen dava açsın gecikmeler karşısında ilk dava açanlardan olsun iflas durumunda önce davranan hakkını daha önce alır,gerçi bunlar zombi şirket ya neyse.
Sn hkm şirket adı yazmasaydınız keşke başınız derde girmesin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri