internet sitesindeki 3 adet farklý emlakçýya ait kiralýk ilaný notere tespit yaptýrdým. yarýn savcýlýða suç duyurusunda bulunacaðým. Bu tip uygulamalarý - adam sende bana ne - diyerek geçiþtirmek yerine don kiþot da deseler uðraþacaðým.
Benim Ýzmir de oturduðum daireyi kirayý vererek , zorunlu bir durumdan ötürü Ankara da kirada oturacaðýmdan çýktý bu iþler. Ben hiç bir þart koþmadým. Sadece çalýþtýðýna dair iþyerinden bir belge ( maaþ bordrosu olur, kimlik olur, sgk belgesi olur ) Eryaman da baktýðým evlerin kirasý da 1200 / 1500 aralýðýnda. Benim daireyi 2000 tl. ye veriyorum. Þimdi oradaki ev sahibine mal varlýðýmý, banka hesabýmý vb. göstersem takla atarak verecek kiraya. Ne gerek var bunlara, yaparsýn kontratýný bitti.
Bundan 8 yýl önce seferihisarda kiracým 3 ay üst üste ödeyemedi ( iþten çýkarýlmýþtý ) aidat borcu da birikince adamla görüþtüm, Hiç uzatmadý ve çýktý. Ama bende halden anlayarak kira borcunda ýsrar etmedim. Sonuçta kötüye kullaným yok, ALLAH kimseyi zorda býrakmasýn.

Yer Ýmleri