arkadaþlar ben gurbet ciyim kisa bir süre önce bir daire aldim, binada 1 yönetici var, aidat 50tl ben toptan 1 yýllýk ödedim yazin. ben orada iken vir toplantý yapýldý 20 dairelik binadan toplam 6 kisi katýldýki bu þimdiye kadar katilan en cok kisi imis. birde bir kapýcý dairesi var bütün binaya ait orasi kiraya verilince o kirada aidata gidiyor. 7 yýldýr ayni kisi yönetici, adam hic kimseye hesap vermiyor, bina bakýmsýz, sadece temizlik yapýlýyor, bende toplantida paranýn nereye kesildiðini sordum, verebildiði gider kalemleri temizlik 400tl elektirik 180tl asansör aylik bakim 80 tl gerisi ekstra ariza filan olursa onlara gidiyor. 7 yýldýr kasada tek kuruþ para yok, asansör icin belediyeden tuv alýnmamýþ, garaj kapýsý çalýþmýyor vs. bir ton tartýþmanin sonunda durum þuna geldi, binada kimse yöneticilik yapmak istemiyor, bu adamda bu iþten maddi menfaat saðladýðý icin yapýyor, ve bir þikayet olunca yapmiyorum o zaman alýn yapýn diyor, sonra millet lütfen yap diye yalvarýyor. gene bu adama kaldi bu iþ, gene herkesi kazikliyor ve herkeste durumdan memnun. adam yýllardýr çoðunluk tarafindan secilmiyor hatta yillik toplantý yada seçim dahi yapýlmýyor. aþaðýdaki daireyi kiraya veriyor sonra kalan öðrenciler para ödemediler kaçtýlar diyor ( tabi inanýrsan). ben bu kazýk düzenini nasýl bozarim? bu iþi bir firmaya verelim diye teklif ettim ama aidat artar diye kimse orali olmadý. binanýn bahçesi leþ gibi, elektirik panosuna sanki bomba atýlmýþ, herkes bir parmak sokmuþ darma duman. kimsenin umursadigi yok. bende zaten yýlda 1 bilemedin 2 ay kalýyorum orada, ne yapacaðým bilmiyorum.
Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk

Yer Ýmleri