Bir ara misal gavur evini acil satmak için 80 bin euroya satýlýða çýkardý diyelim .Emlakçý satýþ sözleþmesi yapýp adama 70 bin euro verip evi kapatýrdý evi 120 bin eurodan ilana koyardý.O akýllýllar da bu ara baya baya dayak yedi))))))
Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Bir ara misal gavur evini acil satmak için 80 bin euroya satýlýða çýkardý diyelim .Emlakçý satýþ sözleþmesi yapýp adama 70 bin euro verip evi kapatýrdý evi 120 bin eurodan ilana koyardý.O akýllýllar da bu ara baya baya dayak yedi))))))
Takdir kamuoyunun![]()
hoþ kaþ zaten ege deðil de
ben yýlýn yarýsýnda egede yaþýyorum, kýþ zamaný özellikle burada 1 numaralý muhabbet kim nereyi almýþ satmýþ kaça gitmiþ...
pound üzerinden tek bir rakam yok.
ha ama Arap da geliyor Rus da, adam ruble ile de alýr bu fiyat rubledir demek olmaz.
Bir de þunu söylemeden geçemem
Okluk sarayý yapýmý o bölgede profili çok etkiledi ve el deðiþtiren çok emlak var þu sýra, daha önceki profile de hiç uymuyor.
Böyle senelik sezonluk dönemlik rüzgarlar olur. hep olacaktýr. Gökova körfezinde imar deðiþti mesela, daha çok batan çýkan yer olacaktýr mutlaka.
Bu minnacýk bölgeler 80 milyon türkiye için emsal teþkil etmez.
Yabancý alým satýmýnýn tüm türkiyede payý binde düzeyinde ve en çok alan da iraklýlar filan...Yemiþim Poundunu.
Ýster pound diyin ister TL ne fark eder,Bunlar zaten birbirine çevrilmiyor mu.Elin gavuru TL yi ne yapsýn ayný gün pounda çevirip gidiyor zaten.Önemli olan evin fiyatý.Adam ben 250 bin euroya aldým o fiyatý isterim dediði pek çok ev var.Emlakçýya soruyorum ya kardeþim izah etsenize bu fiyat saçma diye diyorum.Adamlar abi ediyoruz da anlamýyorlar diyor.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Þimdi rezil olduðunu anlayýnca adam dilbilgisi dersi veriyor, yok pound olarak belirtiliyor dememiþim de pounda göre belirleniyor demiþim : ))))))) Zaten ikisi ayný þey yahu.
Zaten belli seviyede finansal okuryazarlýðý olan biri kimin saçmaladýðýný kimin de doðruyu söylediðini anlar. Kalkanda lokantalarda bile menuler düne kadar pound cinsindendi. Türkiyede her bölgenin kendine has dinamikleri var, adam pound ile satýlýyor evle dediðimde bana sallýyorsun dedi.
Evet evler düne kadar pound ile satýlýyordu kalkanda, adama pound getiriyordun. Sýrf bankalar orda ellerinde yüklü miktarda pound tutuyordu bu yüzden.
Yer Ýmleri