Ben de ön lisans mezunu olarak yýllardan beri para ve sermaye piyasalarý ile ilgileniyorum . Bazý maddi ve manevi sýkýntýlardan dolayý kendi iþimi ( Bilgisayarlý Muhasebe ve Vergi Uygulamalarý ) yapmak nasip olmadý .
12 seneden beri Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalýþýyorum . Son 6 yýldan beri X Belediyesi ' nde çalýþýyorum . Hem güvenlik sektöründe çalýþýyorum hem de 16 seneden beri de para ve sermaye piyasalarý ile yakýndan ilgileniyorum. Kýsacasý yan gelir elde ediyorum .
Ekonomik ve siyasi problemler olduðu için portföyüm þu þekilde : BES altýn fonlarýný , Gram altýn fiyatý 156 TL iken uzun bir bekleyiþten sonra kademeli satýþ yaparak sýrasýyla 220 TL ' den - 283 TL ' den ve 293 TL ' den sattým.
Paramýn diðer kýsmý ise Günlük TL Mevduatta.
Diðer kýsmý ise Gram altýn 220 TL ' den itibaren son bir seneden beri fiziki altýn topluyorum . ( Yastýk altý )
Bu arada iþsiz olduðum dönemde ben de Trader olarak serbest çalýþtým . Sadece 5000 TL sermeye ile ( Yýl 2007 ) evimin masraflarýný karþýlamaya çalýþýyordum .
Allah'ýn izniyle oldukça güzel bir sermayem olursa ardýma bile bakmadan Trader olarak serbest çalýþacaðým .
Sadece borsa ile ilgilenmek istiyorsanýz eðer kira derdiniz olmayacak . En az bir daire fiyatý kadar ( 250 000 - 300 000 TL ) arasý sermayeniz olacak. En önemlisi kafanýz rahat olacak. Saðlýcakla kalýn .

Yer Ýmleri