Originally Posted by
nosfecagri
Evet hocam aslında mimar ve müteahhit ( devlete is yapıyor ) arkadaşlarım var konuşmaya başladık kendi aramızda gerçekten böyle bir şey düşünebiliriz.
En mantıklısı bu olur..ama dikkat et arkadaşlarınla Aran bozulmasın...eş dostla iş yapma derler genelde
Arsa hariç ,dublex bir villa, biraz da kaliteli malzeme kullanacaksan, çevre düzenlemesi peyzaj vs en az 500 bin cebinde olmalı.üstü senin zevk ve kalite beklentinle alakalı( hayatında hiç bir şey alıp satmayıp, bir işe girişmemiş bazı arkadaşlar buna da itiraz eder şimdi...iki sene önce sadece banyo,hol, mutfak, iç kapılar yenileme işine girdim...70 bine patladı bana...o tarihten sonra kur ikiye katladı...şimdi aynı işi 100 binin altında yapma ihtimalim sıfır).
Bir de, kesinlikle tercihlerine itirazım yok...sen işi bilen adamsın, kendin için en doğru kararı vermeye çalışıyorsun...demek istediğim, serbest piyasa ekonomisi, herkes, doğru ya da yanlış, kendisi için en doğru kararı vermeye çalışıyor.
Daha bir ay önce 300 bine satılık evi için haftada bir telefon almayan adam, bir günde üç telefon alınca ilk işi fiyatı 350 ye çıkarıyor..bu adam fırsatçı değil, kendisi için en doğru olanI yapmaya çalışıyor sadece.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri