Kristal
Vertu
Denizli cam
Realmisin nesin bunlar bugün çýkan sistem sonuçlarý..
1 ay seyret bakalým
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Android mobile app
Kristal
Vertu
Denizli cam
Realmisin nesin bunlar bugün çýkan sistem sonuçlarý..
1 ay seyret bakalým
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Android mobile app
Mecazi anlamda "yusuf yusufun" anlamýný biliyor olmalýsýn. Burada "yusuf yusuf" yapýyorsun. Bana bir aydan bahsediyor. Alo uyan uyan... Üç beþ gün sonra ieyho ve usaþ birlesecek. Sen o bir aylýk istatistikleri suyu çýkar. Birlesmeden sonra içersin. Ben kaðýdýn düþtüðüne sevmiyorum siz Altýndað çabalarýnýn (bulkarayi al parayýcilarin) oyunu açýk ettiðime arkadaþlari Ayýktirdigima sevindigimi beyan ediyorum. Þakþakci anladýnmi .ytd
ticaret siciline baþvuruyu yatýrýmcýya duyurmadan yaptýn 6 madde tadili onaylandý ayýn 15 inde sen açýkladýn 18 inde spk baþvurusunu hangi tarihte yaptýn onaylanýncamý açýklayacan yatýrýmcýya yaptýðýn açýklamalar açýk bizlerin anlayacaðý þekliyle olmalý illaki spk ya þikayettemi bulunalým buralarý okuyorsunuz açýklamalar net olmalý
Sn realiter siz de olumsuz yönde insaný etkiliyorsunuz 3 seneyi aþkýn zararda bekliyoruz bu hissede. Bir çok defa alicengiz oyununu gördük kaðýdý kaldýrýp yavaþça býrakarak. Fakat cemas nibas bunlar geç de olsa hareketlendi. Ayný þeyi usas yapamaz mi ? Kesinlik arz eden bir durum da yok gibi.. Ytd.
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn tolstoyforever. Bu kaðýt elbette burada kalmayacak ama yarýn birgün de cemaþ nibas gibi yukarý hareket etmez. Önünde birleþme süreci var. Birleþme sürecinde millete Usaþ lotlarýna istinaden % 64.73 ieyho Lotu verecek. Rýza millete hem lot verecek hemde kaðýdý cemaþ gibi nibas gibi yukarý taþýyacak öylemi. Siz buna inanýyormusunuz. Bence her zamanki gibi asagida kaðýdý iyice ezecek bir alt desteðe inecek kaðýdý biraz toplayýp yukarý Gidecekse öyle gidecek. Siz Þakþakcilara inanmayin.
Yok zaten bu rýza ya hiç güvenmiyorum. Rýza nun iþleri psikoloji üzerine doðru zaman da doðru hamleler yapmak lazým inþallah yapabiliriz . Ytd.
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sana kýziyordum ama haklýlýk payin var.dagitilmis cok hisse varsa gitmez bencede
GT-I9300 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan palaya sesleniyorum "acýmadý ki .... acýmadý ki..."Bi abimiz yazmýþ0.56 0.57 aççik aldýk... yarýn bakem nolcek
![]()
Yer Ýmleri