Ya sen þimdi bunumu anladýn....???? Patrona kafamý tuttuk þimdi bizkardeþim düþürecekse rýza emmi almýþýz iþte aççik hissesini ... ben bunu anlamýyorum topiklerde mal alýrsýn niye aldýn diye patron kýzcakmý þimdi bana... borsaya açmasýn kardeþim otursun ofisine kendi alsýn kendi satsýn.. oyalansýn
senin niye zoruna gidiyor ??? Bende bunu anlamýyorum... tamammm almýyalým satalýmmm mutlu olcan mý ey millet almayýn usas ..... bu kardeþim çok kýzýyor....BAK KARDEÞÝM ÝÞÝNE PARA BENÝM SANANE.... kazanmakta var kaybetmekte düþüþlerde maliyet düþürürüm ... dedimya 3.5 den almadýk ya 55 alanda 65 alanda kazanýr ... sabredeceksin... paranýn hepsini baðlamayacaksýn düþüþlerde maliyet düþüreceksin... bak bakalým sabrettinmi neler oluyor.... hadi iii geceler ... yarýn düþerse 0.54 alýrým... bak iþine....
![]()
Sanki endeks zirve yapmýþ usas düþmüþ... düþmeyen kaðýtmý var allah aþkýna.... endeks düzeltme yapýyor haliyle usas düþüyor... bazen düþüþler alým fýrsatý olur... yok rýza para yedirmezmiþ yok rýza þöyle yaparmýþ... patrona kafa tutulmazmýþ... ne yiyip ne içiyonuz kardeþim siz... endeks dönsün bak kaç oluyo usas...teknik düzeltmesini yapýyor kaðýt normal olarak... endeks gibi...
Üstad realiter nedir durum ?
Þimdi yazmaz o. Fiyat düþmeye baþladýðýnda gelip yazýyor. Ben demiþtim falan diyor.
Realiter in iþi var ....tahta düþerse gelir... merak etme...
![]()
Yer Ýmleri